AfterDawn logo

Oda aloittaa ruoan kotiinkuljetukset Lohjalla, Riihimäellä ja Nummelassa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Ruoan verkkokauppa Oda aloitti Suomessa tammikuussa. Ensimmäisenä toiminta käynnistettiin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Tuon jälkeen palvelu on laajentunut muualle.

Nyt keskiviikkona 9.11. Oda avaa kauppansa Lohjalla, Riihimäellä ja Nummelassa. Ensimmäiset toimitukset tehdään torstaina 10.11.

Toimitusalueet Lohjan ja Riihimäen osalta ovat:

  • Lohja: 08100 Lohja keskusta, 08150 Keskilohja, 08200 Ojamo, 08350 Routio, 08500 Ventelä-Millola, 08680 Muijala, 08700 Virkkala, 08800 Kirkniemi.
  • Riihimäki: 11100 Riihimäki keskusta, 11120 Pohjois-Riihimäki, 11130 Peltosaari-Patastenmäki, 11310 Taka-Kasarmi, 11710 Herajoki, 11910 Lasi-Kumela.


Tarkemmat uudet toimitusalueet postinumeroineen voi tarkistaa täältä.


Odalla ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja vaan Oda toimittaa ruokaostokset koteihin Vantaalle rakennetusta keräilykeskuksestaan. Toimituksia tehdään joka päivä ja tarjolla on jopa ilmaisia kotiinkuljetusaikoja. Ostokset tehdään Oda-sovelluksen avulla tai Odan nettisivuilla.

"Suomessa ruoan kotiinkuljetuksella on kallis maine. Kotiinkuljetuksesta on joutunut maksamaan tuntuvaa lisämaksua, usein 10 euroa. Asiakkaan ei pitäisi joutua maksamaan siitä, että myymälän ylläpito, tuotteiden tehoton keräily ja toimitus aiheuttavat kaupalle kuluja. Suomessa on ollut selkeä markkinarako ruokakaupalle kuten Oda, jonka koko toimintamalli on ajateltu uudelleen. Kun myymälöitä ei tarvita, tuotteet kulkevat automatisoidun keräilykeskuksen kautta ja asiakkaita palvellaan kotiovelle asti. Tehokkaasta toimintamallista tulevat kustannushyödyt siirrämme asiakkaille jopa ilmaisina kotiinkuljetuksina", sanoo Odan toimitusjohtaja Tobias Niemi.

Ruoan kotiinkuljetuksiin on viime aikoina panostettu myös muualla. HOK-Elanto rakentaa Vantaalle yli 100 robotilla varustetun ruoan verkkokaupan keräilykeskuksen ja Pirkanmaan Osuuskauppa suunnittelee keräilykeskuksen rakentamista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki