AfterDawn logo

Oda lisää toimitusalueita - kymmenet tuhannet ovat jo tilanneet ruokaostoksensa kotiovelle

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Ruoan verkkokauppa Oda aloitti toiminnan Suomessa tammikuussa. Ensimmäisenä ruokaostoksia sai tilattu kotiovelle kannettuna Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Maaliskuussa palvelu avautui Järvenpäässä ja Keravalla sekä Tuusulassa Hyrylän alueella.

Nyt Oda tiedottaa, että 26.4. lähtien ruokaostoksia voi tilata Odalta kotiovelle kannettuna myös Kirkkonummella, Klaukkalassa, Nurmijärvellä ja Sipoossa.

Tarkat toimitusalueet ovat:

  • Kirkkonummi: 02450 Sundsberg, 02430 Masala, 02440 Luoma, 02410 Kirkkonummi, Jorvas, Sepänkylä, Svartvik, Neidonkallio, Ravalls, Laajakallio, Tolsa, Kolsari, Kantvik, Sarrvik, Kirkkonummen keskusta
  • Klaukkala & Nurmijärvi: 01800 - 01840 Klaukkala, Ilvesvuori, Kuusimäki, Nurmijärven keskusta
  • Sipoo: Eriksnäs, Kallbäck, Söderkulla, Kalliomäki, Tasby Gård, Nikkilä, Nickby Gård


Maanantaista perjantaihin Oda toimittaa uusilla alueilla klo 7–21 ja lauantaina sekä sunnuntaina klo 9–16. Kaikille uusille asiakkaille Oda tarjoaa 3 kuukauden ajan ilmaiset toimitukset yli 40 euron ostoksille. Alle 40 euron ostoksiin tulee 2,90 euron pienten tilausten toimituslisä. Myös 3 kuukauden jälkeen tarjolla on joka päivä ilmaisia kotiinkuljetusaikoja.

Odalla ei ole fyysisiä kivijalkakauppoja vaan Oda toimittaa Oda-mobiilisovelluksella tilatut ruokaostokset koteihin 7 päivänä viikossa Vantaalle rakennetusta modernista keräilykeskuksestaan.

Kysyntää tällaiselle palvelulle näyttää olevan, sillä Odan tiedotteen mukaan muutaman kuukauden aikana kymmenet tuhannet ovat jo tilanneet ruokaostoksensa kotiovelle Odalta.

"Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat tulleet Odan asiakkaiksi muutamassa kuukaudessa. Asiakkaat ovat olleet palveluumme niin tyytyväisiä, että voimme hyvillä mielin jatkaa laajentumista. Olemme saaneet runsaasti pyyntöjä tulla Kirkkonummelle, Klaukkalaan, Nurmijärvelle ja Sipooseen ja vastaamme nyt tähän pyyntöön. Alueen asukkaat kaipaavat edullisia ja täsmällisiä toimituksia juuri silloin kuin heille sopii. Odalla on tarjolla alan laajin määrä toimitusaikoja maanantaista sunnuntaihin varhaisesta aamusta iltamyöhään ja toimitusten täsmällisyys on huippuluokkaa. Toimituksen saa meiltä aina seuraavalle päivälle ja toukokuusta lähtien tarjoamme myös saman päivän toimituksia", sanoo Oda Suomen toimitusjohtaja Tobias Niemi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki