AfterDawn logo

Sonylta superkevyet LinkBuds S -kuulokkeet - painoa vain reilut 4 grammaa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Sony julkaisi maailman keveimmät vastamelutoiminnon ja hi-res -äänenlaadun yhdistävät nappikuulokkeet. Sony LinkBuds S kuulokkeet painavat vain neljä grammaa.

Yhtiö on ottanut käyttöön aiemmin tänä vuonna julkaistujen, erikoisesti muotoiltujen LinkBuds -kuulokkeiden nimen myös uutuudessa, vaikka LinkBuds S -kuulokkeiden muotoilu onkin varsin perinteinen. Nimeämisfilosofian takana on ajatus siitä, että LinkBuds -kuulokkeet ovat niin kevyt, että niitä tuskin huomaa.

Vain neljä grammaa per kuuloke painavat täyslangattomat nappikuulokkeet tarjoavat painostaan huolimatta varsin reippaan akkukeston: yhtiö lupaa kuulokkeille kuuden tunnin akkukeston vastamelutoiminnon (ANC) ollessa päällä ja 9 tunnin akkukeston ilman ANC:ta. Latauskotelo antaa lisävirtaa 14 tunnin ajaksi.


Sony LinkBuds S - musta
Sony LinkBuds S - valkoinen
Sony LinkBuds S - ecru

Kuulokkeet tarjoavat myös pikalatauksen, jonka ansiosta viiden minuutin latauksella saadaan tunti lisää kuunteluaikaa.

LinkBuds S tukee LE Audio -standardia, joka mahdollistaa aiempaa pienemmän viiveen (latenssi) äänilähteen ja kuulokkeiden välillä. Kuulokkeista löytyy myös IPX4 -suojaus (lue oppaastamme mitä eri IP-luokitukset tarkoittavat) eli ne kestävät mainiosti myös lenkillä hikoilun.

Kuulokkeiden ohjelmisto tunnistaa automaattisesti käyttäjän puheen ja asetuksista voidaan säätää kuulokkeiden toiminta niin, että kantajansa puhuessa toistettava musiikki menee automaattisesti tauolle.

LinkBuds S -kuulokkeet ovat tarjolla kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena ja tumman kermanvärisenä ("ecru"). Kuulokkeiden suositushinta on 200 euroa ja ne tulevat myyntiin toukokuun lopussa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki