AfterDawn logo

Netflixiin maaliskuussa palaavat sarjat: The Last Kingdom, dokkarisarjoja, realityä,...

Matti Robinson Matti Robinson

Maaliskuu tuo mukanaan ison annoksen uusia elokuvia ja peräti viisi stand-up-spesiaalia sekä yli 30 uutta televisiosarjaa. Mukana on tosin myös muutamia uudella kaudella palaavia sarjoja, jotka käymme tässä läpi.

Muksuille lisää tuttua katsottavaa tarjoavat He-Man and the Masters of the Universen ja Power Rangers Dino Furyn kakkoskaudet, tarhaikäisen Chip-koiran kolmas kausi sarjassa Chip and Potato, toinen kausi Karma-tytön musiikkiohjelmassa Karma's World ja peräti kuudes kausi junaseikkailusta Mighty Express.

Reality-sarjoista paluun tekee pariisilaisia lukaaleja esittelevä The Parisian Agency: Exclusive Properties toisella kaudella ja dokkarisarjoille jatkoa tarjoaa ennennäkemättömiä luotohetkiä paljastava dokkari Animal sekä Formula 1 -sarjaan perehtyvä Formula 1: Drive to Survive, joista ensimmäinen saa toisen kauden ja jälkimmäinen jo neljännen.Kansainvälistä väriä palaajien osalta tarjoavat 80-luvun Taipeihin sijoittuva rikostrilleri Light the Night kolmannella kaudella sekä italialainen komedia An Astrological Guide for Broken Hearts toisella kaudella.


Englanninkielistä draamaa tarjoaa Julia Quinnin novellien inspiroima Bridgerton toisella kaudella, Lontoon huumekauppiaista kertova Top Boy niin ikään toisella kaudella sekä kenties kuukauden odotetuimpana palaajana suosittu viikingisarja The Last Kingdom viidennellä kaudellaan.Tässä maaliskuun palaajat julkaisujärjestyksessä:

Maaliskuun 3.
He-Man and the Masters of the Universe, kausi 2
The Parisian Agency: Exclusive Properties, kausi 2
Power Rangers Dino Fury, kausi 2

Maaliskuun 8.
An Astrological Guide for Broken Hearts, kausi 2
Chip and Potato, kausi 3

Maaliskuun 9.
The Last Kingdom, kausi 5

Maaliskuun 10.
Karma's World, kausi 2

Maaliskuun 11.
Formula 1: Drive to Survive, kausi 4

Maaliskuun 18.
Animal, kausi 2
Light the Night: osa 3
Top Boy, kausi 2

Maaliskuun 25.
Bridgerton, kausi 2


Maaliskuun 29.
Mighty Express, kausi 6

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki