AfterDawn logo

Tässä maaliskuun kaikki uudet Netflix-elokuvat ja stand-upit

Matti Robinson Matti Robinson

Maaliskuu on jo ovella ja kolkuttelee sisään, ja se tarkoittaa isoa kasaa uutta tuotantoa jälleen Netflixiltä. Katsastammekin tässä kaikki Netflixiin maaliskuussa saapuvat elokuva ja stand-up-komediat.

Kansainvälinen tuotanto kasvaa odotetusti isosti, kun uutuuksina saapuu tanskalainen kirjaan ja tosielämään perustuva draama Grönlannin tutkimusmatkasta Against the Ice, korealainen toimintakomedia piraateista ja rosvoista The Pirates: The Last Royal Treasure, italialainen draama kahden isän perheestä The Invisible Thread, hollantilainen romkom Meskina, tanskalainen toisen maailman sodan tositapahtumiin perustuva draama The Bombardment, japanilainen musikaalianime Adam by Eve: A live in Animation, italialainen dramedia psykiatrian kliniikalla olevasta kaksikosta joita yhdistää rakkaus ruokaan Marilyn's Eyes, brassidokkari pankkimurrosta The Great Robbery of Brazil's Central Bank, ruotsalainen Noomi Rapacen tähdittämä kirjaan perustuva sotatoimintaelokuva Black Crab, perulainen romaanttinen draama Without Saying Goodbye ja japanilainen romanttinen draama Love Like the Falling Petals.


Englanninkielisten dokumenttielokuvien osalta uutuuksia ovat Kalaharin aavikon luontodokkari Surviving Paradise: A Family Tale sekä kryptovaluuttakuninkaan epäilyttävästä kuolemasta kertova Trust No One: The Hunt for the Crypto King.

Draamaa puolestaan tarjoavat The Weekend Away, kirjaan perustuva Croatian matkalla katuavasta tyttöporukan jäsenestä, kokoperheen seikkailut The Adam Project ja Rescued by Ruby, miljonäärin lukaaliin murtautumisesta kertova trilleri Windfall.


Lisäksi tulossa on kaksi elokuvaa, joita ei löydy vielä Netflixistä. In Good Hands kertoo yksinhuoltajasta, joka saa kuolemaan johtavan diagnoosin, ja All Hail puolestaan argentiinalaisesta säämiehestä, joka joutuu ongelmiin ennusteidensa takia.

Stand-up-komiikan osalta maaliskuu on Netflixissä kattava, kun tarjonta kasvaa peräti viidellä uudella spesiaalilla. Kenties odotetuin näistä on Last Comic Standing -sarjasta tunnetuksi tulleen Taylor Tomlinsonin Look at You, mutta mukana on myös pitkän linjan koomikko Jeff Foxworthyn The Good Old Days, brassikoomikko Whindersson Nunesin My Own Show!, Catherine Cohenin The Twist...? She's Gorgeous sekä Mike Eppsin Indiana Mike.

Tässä vielä kaikki maaliskuun uudet elokuvat ja stand-upit julkaisujärjestyksessä:


Maaliskuun 2.
Against The Ice
The Pirates: The Last Royal Treasure


Maaliskuun 3.
Surviving Paradise: A Family Tale
The Weekend Away
Whindersson Nunes: My Own Show!

Maaliskuun 4.
The Invisible Thread
Meskina

Maaliskuun 8.
Taylor Tomlinson: Look at You

Maaliskuun 9.
The Bombardment

Maaliskuun 11.
The Adam Project

Maaliskuun 15.
Adam by Eve: A Live in Animation
Catherine Cohen: The Twist ...? She's Gorgeous
Marilyn's Eyes

Maaliskuun 16.
The Great Robbery of Brazil's Central Bank

Maaliskuun 17.
Rescued by Ruby

Maaliskuun 18.
Black Crab
Windfall
Without Saying Goodbye

Maaliskuun 21.
In Good Hands

Maaliskuun 22.
Jeff Foxworthy: The Good Old Days

Maaliskuun 24.
Love Like the Falling Petals


Maaliskuun 29.
Mike Epps: Indiana Mike

Maaliskuun 30.
All Hail
Trust No One: The Hunt for the Crypto King

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT