AfterDawn logo

Tässä kaikki maaliskuun uudet Netflix-sarjat: Bad Mouthin spinoff, rikosdokkareita, realityä,...

Matti Robinson Matti Robinson

Maaliskuun Netflixin elokuvatarjonnan kävimmekin jo läpi aiemmin, mutta tulossa on tietysti myös uusia sarjoja. Kuukauden aikana julkaistaan yli kolmekymmentä uutta sarjaa, joten katsastetaanpa ne nimike nimikkeeltä.

Kansainvälisiä sarjoja tulee tutusti mukavasti. Mukana ovat kolumbialainen musiikkidraama Savage Rhythm, turkkilainen kirjaan perustuva poliittinen draama Midnight at the Pera Palace, espanjalainen trilleri väitetystä raiskauksesta Lies and Deceit, japanilaiskoomikoiden rikoskomedia Last One Standing, saksalaisversio makeover-sarjojen kunkusta Queer Eye Germany, romanttinen antologiasarja arabimaailmasta Love, Life & Everything in Between, espanjalainen fantasiasarja Once Upon a Time... Happily Never After, meksikolainen katukilpa-ajajista kertova draama Pedal to Metal, belgialainen draama perhebisneksen kiemuroista Soil, italialaisen koomikko Alessandro Cattelanin talk show Alessandro Cattelan: One Simple Question, puolalainen fantasiakauhu Cracow Monsters, intialainen romanttinen komedia tyttöystävää etsivästä parikymppisestä Eternally Confused and Eager for Love, ranskalainen kaveriporukan stand-up-unelmista kertova Standing Up, etelä-afrikkalainen reality-sarja rikkaista ja kuuluisista Young, Famous & African,


Muksuille katsottavaa tulee supersankareiden voimin. Lapsisupersankareita nähdään uudessa Team Zengo Go -sarjassa ja puolestaan koirista supersankareita tekee uusi Super PupZ. Lisäksi perheen pienemmille katsottavaa tarjoaa Transformers: BotBots ja koko perheen reality-sarja Making Fun.

Animea tulee puolestaan Kotaro Lives Alonen, japanilaisen musiikkianimaatio Adam by Eve: A live in Animationin ja Thermae Romae Novaen myötä.Perinteisempää englanninkielistä sisältöä sci-fi-komedia ongelmien kanssa painivista supersankareista kertova The Guardians of Justice, kirjaan perustuva trilleri Pieces of Her sekä Netflixin suositun aikuisten piirretyn Bad Mouthin uusi spinoff-sarja Human Resources.

Netflix on tietysti tunnettu dokkarisarjoistaan, joita tulee nytkin lisää. Worst Roommate Ever kertoo tositarinoita kämppäkaverikokemuksista pahimpien rikollisten kanssa, The Principles of Pleasure tarjoaa tieteen vastauksia seksin ja ilon kysymyksiin, The Andy Warhol Diaries kertoo nimensä mukaisesti maailmankuulusta taitelijasta Andy Warholista ja vegaaniravintoloitsijan erikoisesta elämästä kertoo Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.

Tulossa on myös realityä seuraavien ohjelmien myötä: Byron Baes kertoo Australian influenssereistä Byron Bayn rannikolla, meedioksi itseään väittävä Tyler Henry etsii tietoa omasta ja muiden suvuista sarjassa Life After Death with Tyler Henry ja kakkutaitelijat kilpailevat mitä realistisemmilla esineitä muistuttavilla kakuilla kilpailussa Is It Cake?.


Tässä kaikki maaliskuun uudet Netflix-sarjat julkaisujärjestyksessä:

Maaliskuun 1.
The Guardians of Justice
Worst Roommate Ever

Maaliskuun 2.
Savage Rhythm

Maaliskuun 3.
Midnight at the Pera Palace

Maaliskuun 4.
Lies and Deceit
Making Fun
Pieces of Her

Maaliskuun 8.
Last One Standing

Maaliskuun 9.
The Andy Warhol Diaries
Bryon Baes
Queer Eye Germany

Maaliskuun 10.
Kotaro Lives Alone
Love, Life & Everything in Between

Maaliskuun 11.
Life After Death With Tyler Henry
Once Upon a Time ... Happily Never After

Maaliskuun 15.
Adam by Eve: A Live in Animation
Tem Zenko Go

Maaliskuun 16.
Pedal to Metal
Bad Vegan: Fame, Fraud, Fugitives


Maaliskuun 17.
Soil

Maaliskuun 18.
Alessandro Cattelan: One Simple Question
Cracow Monsters
Eternally Confused and Eager for Love
Human Resources
Is It Cake?
Standing Up
Young, Famous & African

Maaliskuun 22.
The Principles of Pleasure

Maaliskuun 25.
Transformers: BotBots

Maaliskuun 29.
Thermae Romae Novae

Maaliskuun 31.
Super PupZ

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki