AfterDawn logo

GTA V tulee PS5:lle ja Xbox Seriesille maaliskuussa - Sarjan seuraava versio kehitteillä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Rockstar Games on vahvistanut Grand Theft Auto V -pelin saapuvan pian uusille konsoleille. Samalla vahvistettiin virallisesti, että sarjan uusin version on kehitteillä.

GTA V saapuu Sonyn PlayStation 5- ja Microsoftin Xbox Series X|S -konsoleille 15. maaliskuuta. Samalla myös Grand Theft Auto Online saapuu konsoleille. PS5-pelaajat saavat Onlinen ilmaiseksi ensimmäisen kolmen kuukauden ajan.

Rockstar Games kertoo, että aiemmat tiedot PS4:n ja Xbox Onen konsoleilla on helppo siirtää uuden sukupolven konsoleille.

Grand Theft Auto V ja GTA Online hyötyvät uusien konsoleiden tehoista. Luvassa on uutta grafiikkaa 4K-resoluutiolla ja 60 fps:n nopeudella, parempaa tekstuuria ja piirtoetäisyyttä. Lisäksi tehokkaammilla konsoleilla on käytössä säteenseuranta ja vikkelämmät latausajat.


Samassa yhteydessä Rockstar Games vahvisti, että Grand Theft Auton uusimman version kehitys on hyvässä vauhdissa. Pelin nimeä ei virallisesti vielä vahvistettu, mutta oletettavasti se on GTA VI tai GTA 6.

Muuta tietoa pelin saapumista ei annettu.

Aiheeseen liittyvää:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki