AfterDawn logo

Steam Deckin toimitusaikataulu näyttää tällä kertaa hyvältä - toimitukset aloitetaan helmikuun lopulla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Noin puoli vuotta sitten Valve esitteli kannettavan Steam Deck -pelilaitteen. Heti alkuun laitetta varattiin paljon ja ensimmäisten pelaajien piti saada tuote käsiinsä vuoden 2021 lopulla. Mutta koronapandemia ja tuotantovaikeudet toivat vähemmän yllättäen viivästyksiä.

Nyt Valve kertoo uusimman päivityksen myötä, että luvattu uusi toimitusaikataulu näyttää hyvältä.

Tämä tarkoittaa, että ensimmäisten laitteiden toimitus voi alkaa helmikuun lopussa. Mikäli Suomessa tekee nyt varauksen, laite toimitetaan vasta kesäkuun jälkeen.

Valve myös kertoo, että Steam Deckin kehittäjäpaketteja on toimitettu suurin määrin. Näin kehittäjät pääsevät testaamaan pelejään, varmistamaan niiden toimivuuden ja saavat pelille vihreän Vahvistettu-merkin. Tuotanto on hyvää, joten laitteita riittää myös Valven sisäiseen testaukseen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT