AfterDawn logo

Lisää legendan seikkailuja ilmaiseksi: Leisure Suit Larry 2, 3 ja 5 ladattavissa ilmaiseksi nyt

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Uutisoimme hiljattain, miten legendaarisen pikkutuhman seikkalulpelisaagan ensimmäinen osa, Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards julkaistiin ilmaiseksi ladattavaksi. Nyt myös jatko-osia on saatavilla täysin ilmaiseksi.

Sama sivusto, Indiegala, tarjoaa nyt ilmaiseksi (vaatii toki rekisteröitymisen palveluun) sarjan kolme seuraavaa osaa. Eli Leisure Suit Larry 2: Looking For Love (In Several Wrong Places), Leisure Suit Larry 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals sekä Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work ovat nyt ladattavissa Indiegalan sivuilta.

Hetkinen...? Mitenkäs sarjan neljäs osa..?

Itse asiassa Larryn seikkailujen kolmas osa oli ilmeisesti sitä kehittäneelle Al Lowelle niin rankka projekti, että mies vannoi aikanaan, ettei neljättä osaa koskaan tulisi. Joten, kun miehen mieli aikojen saatossa muuttui sarjan jatkon kannalta, hän päätti pitää lupauksensa ja sarjassa hypättiin suoraan kolmannesta osasta viidenteen. Eli neljättä osaa ei koskaan ollut olemassakaan.

Pelisarjan toinen ja kolmas osa noudattelevat samaa pelimekanismia kuin ensimmäinenkin: Larryn seikkailuja ohjataan näppäimistöltä, komentoja kirjoittaen. Viides osa on sitten modernimmalla tekniikalla toteutettu ja ohjaus sekä komennot tapahtuvat hiirtä kliksauttelemalla.

Pelit voi ladadata ilmaiseksi täältä ja ne toimivat myös nykyaikaisissa Windows 10 -koneissa, mutta grafiikan taso on alkuperäistä 1980-luvun ja 1990-luvun grafiikkaa.

Alla vielä video sarjan viidennestä osasta:


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki