AfterDawn logo

Netflix aloitti jo pelien testaamisen käyttäjillä

Matti Robinson Matti Robinson

Aiemmin kesällä paljastui, että suoratoistojätti Netflix aikoo laajentaa peleihin ensi vuonna.

Vaikka Netflix on saatavilla valtavalla määrällä eri alustoja, niin alkuun pelit saapuvat kuitenkin vain älypuhelimille.

Nyt on paljastunut, että Netflixin pelisuunnitelmat ovat niin pitkällä, että projektiin on tarvittu testaajia kuluttajien joukosta.

Pelitesteihin on päässyt osallistumaan mikäli on selannut Netflixiä Puolasta. Puolalaisille on tarjottu kahta Stranger Things -televisiosarjaan perustuvaa mobiilipeliä. Kuten aiemmin oli jo tiedossa, ei peleistä tarvitse maksaa lisää Netflix-tilauksen lisäksi.


Pelejä mainostetaan Netflixin normaalissa feedissä sarjojen ja elokuvien seassa ja klikkaamalla peliä pääsee lukemaan lisätietoja ja latausnapista puhelin aukaisee Google Play Kaupan, josta pelit ladataan. Pelit – Stranger Things 1984 ja Stranger Things 3 – löytyvät kaupasta myös ilman Netflixiä, mutta niiden pelaamiseen vaaditaan Netflix-tunnukset.

Pelit ovat jokseenkin luonnollinen jatke Netflixin interaktiivisesta sisällöstä, jonka myötä Netflix on pyrkinyt laajentamaan perinteisemmästä suoratoistosisällöstä muihin osa-alueisiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT