AfterDawn logo

Ne Netflixiin tulevat pelit? Kännykkäpelejä, toistaiseksi

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Uutisoimme hiljattain, miten Netflix aikoo laajentaa tarjontaansa peleihin. Tuolloin suurena kysymysmerkkinä oli se, mille alustalle pelit oikein ovat tulossa ja miten niitä pelattaisiin. Nyt kysymyksiin on saatu vastauksia.

Netflix julkisti eilen uusimman vuosineljänneksensä tuloksen ja kertoi samassa yhteydessä myös tulevista suunnitelmistaan. Netflixin mukaan yhtiö aikoo laajentaa ensin kännykkäpeleihin, joista sillä onkin jo jonkin verran kokemusta omien TV-sarjojensa lisäsisällön kautta.

Lisäksi yhtiö vahvisti sen, mikä viime viikon huhuissa jo mainittiinkin: pelien mukaan tuleminen ei tule nostamaan Netflixin kuukausihintaa - ja pelit tulevat olemaan osa kaikkien tilaajien sisältöä, eli Netflixin pelisisältö sisältyy nykyisiin tilauksiin sellaisenaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki