AfterDawn logo

SkyShowtime-suoratoistopalvelu lanseerataan vuonna 2022 - yhdistää Paramount+:n sisällön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Comcast Corporation ja ViacomCBS lanseeraavat yhteistyössä uuden SkyShowtime- suoratoistopalvelun yli 20 Euroopan maassa, mukaan lukien Suomessa, vuonna 2022.

Palvelu sisältää premium- ja alkuperäissisältöä Sky:lta, NBCUniversalilta, Universal Picturesilta, Peacockilta, Paramount+:lta, SHOWTIME:lta, Paramount Picturesilta ja Nickelodeonilta.

Samalla tämä tarkoittaa, että alkuvuodesta saataville tullut Paramount+ -suoratoistopalvelun tarjonta siirtyy SkyShowtimeen vuonna 2022.

Comcast Corporationin ja ViacomCBS:n mukaan uusi palvelu tulee tarjoamaan yli 10 000 tuntia sisältöä. Palvelussa nähdään kuukausittaisia ensiesityksiä, uutuuselokuvia ja tv-ensi-iltoja, katsojien rakastamia klassikoita sekä viihdettä lapsille ja perheille.

Tarjonta kattaa kaikenlaiset tyylilajit sekä yleisöt eli sisältöä löytyy koko perheelle.

"Uusi SkyShowtime-palvelu yhdistää parhaat palat Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoilta ja palvelee ikonisilla brändeillä ja maailmanluokan viihteellä miljoonia kuluttajia yli 20 maassa. Jatkona tuoreelle levityssopimukselle, joka toi Peacockin sisällöt saataville Skyn kautta, tämä yhteistyö tarjoaa innovatiivisen lähestymistavan sisältöjen nopeaan skaalaamiseen ja kaupallistamiseen ympäri Eurooppaa. SkyShowtime yhdistää NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n parhaat ohjelmasisällöt Peacockin alustateknologiaan tarjoten todella houkuttelevan kokonaisuuden ja tunnettuja brändejä koko perheelle", kommentoi Sky-konsernin toimitusjohtaja Dana Strong.


Lisätietoja SkyShowtimen tarjonnasta, mukaan lukien kuukausitilauksen hinta, julkistetaan myöhemmin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki