AfterDawn logo

Paramount+ - Hinta, sarjat, elokuvat ja julkaisupäivä Suomessa

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Paramount+ on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla kumppanikanavien Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Huhtikuun lopulla palvelu sai Suomessa myös oman kuluttajasovelluksen, joten palvelua pääsee käyttämään kaikilla laitteilla. Lisäksi selaimen kautta palvelua pääsee nyt katselemaan.

Paramount+ on ViacomCBS:n globaali suoratoistobrändi, joka jakelee ViacomCBS:n omistamien TV-kanavien ja studioiden sisältöä. Palvelusta tulevat löytymään Suomessa mm. kaikki South Parkin jaksot, nippu uutuussarjoja sekä kasa yhtiön valikoimasta tuttuja elokuvia.

Palvelusta löytyy myös kasarin suosikkikauhusarjan, The Twilight Zonen, uusi tuleminen. Sarja alkoi pyörimään Yhdysvalloissa Paramount+:n edeltäjän, CBS All Access -palvelun kautta vuonna 2019.

Lapsia muistetaan useilla tutuilla sarjoilla: Ryhmä Hau löytyy jatkossa Paramount+:sta, samoin Seikkailija Dora sekä aikuistenkin suosikki, Paavo Pesusieni. Uudempaa sisältöä nuorille katsojille tarjoilee mm. Paavo Pesusienen spin-off -sarja SpongeBob's Under Years. Paramount+ lasten sisällöstä vastaa ViacomCBS:n omistama Nickolodeon ja sen omistamat studiot.

Leffapuolella vanhoista klassikoista palvelusta löytyvät mm. Mission Impossible -leffat sekä Kummisetä -trilogia. Kummisetä -trilogian kaksi ensimmäistä osaa ovat keikkuneet IMDB:n kaikkien aikojen parhaiden elokuvien top-5 -listalla vuodesta toiseen, joten nyt on hyvä tilaisuus katsoa nekin, jos ovat jostain syystä jääneet katsomatta.

Lanseerauksen yhteydessä ensi-iltansa saa useampi Paramount+:n eksklusiivinen sarja. Näihin lukeutuvat GOT-tähti Maisie Williamsin tähdittämä Two Weeks to Live, Tunteet pelissä -tähtien James Laffertyn ja Stephen Collettin indie-komedia Everyone is Doing Great sekä Jordan Peelen henkiinherättämän klassikon The Twilight Zonen kaksi uutta tuotantokautta. Vuoden mittaan julkaistaan lukuisia muita eksklusiivisia ensi-iltoja, muun muassa Dexterin uudet kaudet, The First Lady, Halo ja No Activity.


Sovellus

Apple ja ViacomCBS ovat luoneet kumppanuuden, jonka myötä Suomessa lanseerattava suoratoistopalvelu Paramount+ on ensimmäinen suoratoistopalvelu Pohjoismaissa, joka on saatavilla Apple TV -sovelluksen kautta.

Sovellus toimii kaikilla Applen laitteilla (iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch, Mac), valikoiduilla Samsungin, LG:n ja Sonyn älytelevisioilla sekä Playstation- ja Xbox-konsoleilla.

Paramount+:n suoraan ladattava kuluttajasovellus julkaistiin Suomessa 29. huhtikuuta. Sovellus on tarjolla Applen ja Androidin sovelluskaupoissa iOS-, Android-, Apple TV - ja Android TV -laitteille.

Paramount+ hinta


Paramount+ hinta on 6,99 euroa kuukaudessa. Ilmainen kokeiluaika on rajattu 7 vuorokauteen. Palvelu avattiin 29. huhtikuuta osoitteessa ParamountPlus.com.

Palvelua on mahdollista saada myös hieman edullisemmalla hinnalla. Telia Company ja ViacomCBS ovat laajentaneet yhteistyötään Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, jonka myötä yksittäisenä tuotteena tilattavan palvelun hinta on katsojalle normaalia halvempi (5,95 euroa/kk). Uudet asiakkaat pääsevät kokeilemaan tuotetta kahden viikon ajan maksutta. Tilaus onnistuu täältä.

"Kiinnostus suoratoistopalveluiden ohjelmatarjontaa kohtaan kasvaa kohisten. Sisältöjen katselu on etätyön ja -opiskelun lisäksi merkittävin syy sille, miksi datan kulutus on kasvanut Telian verkoissa 38 prosenttia koronavuoden aikana. Iloitsemme siitä, että voimme näppärästi yhdistää sisällöt suomalaisten elämään yhteyksiemme kautta. Pohjoismaisena toimijana pystymme myös tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman kattauksen laatusisältöjä hyvillä eduilla", sanoo Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.


Paramount+ on saatavilla myös lisäpalveluna Ruutu+ -palvelun
kautta 6 euron kuukausihinnalla. Tilaus vaatii myös maksullisen Ruutu+ -tilauksen (6,95€/kk tai 9,95€/kk).

Lue: Comcast ja ViacomCBS lanseeraavat uuden SkyShowtime-suoratoistopalvelun, jonka myötä Paramount+:n koko sisältö siirtyy uuteen palveluun.

Alkuperäinen artikkeli julkaistu 25.2.2021. Päivitetty 29.4.2021: kuluttajasovellus julkaistiin.

1 KOMMENTTI

Sailfish_Linux (vahvistamaton)1/1

Jopa tämän sivuston määritelmä "kaikista laitteista" on vääristynyt, kun jo yhteensopivien älytelkkareiden määräkin on rajattu. Samoten selaintuesta, mikä mahdollistaisi ainakin Linux -tuen, ei puhuta mitään. Suuremmilla osasta laitteista olisi oikeampi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki