AfterDawn logo

Netflixin ensi kuun palaavat sarjat: Control Z, Valeria, Family Reunion...

Matti Robinson Matti Robinson

Netflix tuo elokuussa katsottavaksi liki 20 uutta elokuvaa ja stand-up-spesiaalia sekä valtavat miltei 30 uutta alkuperäissarjaa. Valitettavasti palaavien sarjojen osalta ei liikuta läheskään samanlaisissa lukemissa.

Paluun tekevät Netflixin alkuperäissarjoista vain seitsemän nimikettä, mutta niissäkin on muutamia mielenkiintoisia palaajia useanlaiseen eri makuun.

Muksut ovat varmasti tyytyväisiä sillä paluun tekee niin Gabby's Dollhouse toisella kaudella kuin suosikkisarja Go! Go! Cory Carson, josta nyt saapuu jo viides kausi. Lisäksi animaatio Fast & Furious Spy Racers saapuu viidennellä kaudella nimeltään South Pacific ja myös koko perheen komedia Family Reunion saa elokuussa neljännen kauden.

Jotta ainoastaan lapset ja lapsenmieliset eivät nauttisi palaajista, niin mukana on myös meksikolainen teinidraama Control Z toisella kaudella, autojen kunnostajista kertova reality Car Masters: Rust to Riches kolmannella kaudella sekä espanjalainen romanttinen draama Valeria toisella kaudella.


Tässä kaikki elokuussa palaavat Netflix Originals -sarjat julkaisujärjestyksessä.

Elokuun 4.
Control Z: Kausi 2
Car Masters: Rust to Riches: Kausi 3

Elokuun 10th
Gabby's Dollhouse: Kausi 2

Elokuun 13.
Fast & Furious Spy Racers: Kausi 5: South Pacific
Valeria: Kausi 2

Elokuun 17.
Go! Go! Cory Carson: Kausi 5

Elokuun 26.
Family Reunion: Kausi 4

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT