AfterDawn logo

Tässä elokuun kaikki uudet Netflix-elokuvat

Matti Robinson Matti Robinson

Heinäkuu on kohta takana ja uuden kuukauden myötä verkko on jälleen pullollaan uutta suoratoistosisältöä. Netflix pitää huolen myös elokuussa, että elokuvatarjona on kesäaikaan kohdallaan, ja niinpä uutuksia alkuperäistuotannon osalta on elokuvissa liki pari kymmentä (ml. pari stand-up-spesiaalia).

Muksuille tulossa on tulossa mm. David Tennantin ääninäyttelemä musikaalikomedia The Loud House Movie, musiikkianimaatio kierteishäntäkarhun seikkailusta Vivo ja koko perheen brasilialainen romkom The Secret Diary of an Exchange Student. Hieman isommille lapsille ja teineille tulee peliin perustuva anime Monster Hunter: Legends of the Guild, romanttinen teinifilmi The Kissing Booth 3 sekä 90-luvun lopun She's All That -elokuvan hengessä tehty teinien romkom He's All That.


Aikuisempaan makuun elokuussa saapuu ranskalainen kauhuelokuva sirkkafarmarista The Swarm, amerikkalaisturistin toiminnantäytteisestä lomasta palkkamurhan kohteena kertova Beckett, italialainen romanttinen komedia tytöstä geneettisellä häiriöllä Out of my league, peliin perustuva anime-elokuva The Witcher: Nightmare of the Wolf sekä Jason Momoan tähdittämä toimintadraama Sweet Girl.

Dokumenttielokuvista elokuussa julkaistaan käännytysterapiassa olleiden homojen ja lesbojen tarinaa kertova Pray Away, sarjan How to Sell Drugs Online (Fast) inspiraationa olevan Max S. paljastustarina Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord, holokaustia karanneen pikkutyttö Mishan erikoinen tarina Misha and the Wolves, sarjamurhaaja Dennis Nilsenin itse nauhoitusten välityksellä kertoma tarina Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes sekä legandaarisen maalarin kiiltokuvaa monimutkaisemmasta elämästä kertova Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed.

Tulossa on myös pari stand-up-spesiaalia, jotka ovat kolumbialaiskoomikko Lokillo Florezin Lokillo: Nothing's the Same ja brittikoomikko Phil Wangin Phil Wang: Philly Philly Wang Wang.

Tässä vielä kaikki elokuun uudet Netflix-elokuvat julkaisujärjestyksessä:

Elokuun 3.
Pray Away
Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord


Elokuun 6.
The Swarm
Vivo

Elokuun 10th
Phil Wang: Philly Philly Wang Wang

Elokuun 11.
The Kissing Booth 3
Misha and the Wolves

Elokuun 12.
Lokillo: Nothing's the Same
Monster Hunter: Legends of the Guild

Elokuun 13.
Beckett

Elokuun 18.
Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes
Out of my league
The Secret Diary of an Exchange Student

Elokuun 20.
The Loud House Movie
Sweet Girl

Elokuun 23.
The Witcher: Nightmare of the Wolf

Elokuun 25.
Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed

Elokuun 27.
He's All That

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki