AfterDawn logo

Elokuun kaikki uudet Netflixin alkuperäisssarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Jos elokuussa saapuu melkoisesti uutuuselokuvia Netflixiin (täältä löydät kaikki ensi kuun uudet Netflix-elokuvat), niin sarjojen osalta tilanne on vielä paremmalla tolalla. Täysin uusien Netflixin alkuperäissarjojen määrä kasvaa liki kolmella kymmenellä.

Lapsille tulossa on hauska ja kupliva animaatio Oggy Oggy sekä alligaattoripoika Arlon musiikkiohjelma I Heart Arlo. Teineille on puolestaan suunnattu Georgian kylän lukiosta kertova Titletown High, ja varttuneempien animaatioista löytyy animet EDENS ZERO sekä SHAMAN KING.

Kansainvälinen tuotanto on tullut Netflixille erittäin tärkeäksi, joten sen osalta uutuuksia on jälleen mukavasti: intialainen antologiasarja Navarasa tarjoaa erilaisia otoksia sosiaalidraamasta, jordanilaisesta tyttökoulusta kertova teinisarja AlRawabi School for Girls, ranskalainen mysteeritrilleri Gone for Good, argentiinalaisdraama presidenttiehdokkaaksi pyrkivästä kyseenalaisesta TV-saarnaajasta kertova The Kingdom, meksikolaisdramedia vanhemmuudesta Everything Will Be Fine, dokumenttisarja brassimeediosta John of God: The Crimes of a Spiritual Healer, puolalainen teinitrilleri muistinmenetyksestä kärvistä pojasta Open Your Eyes, norjalainen synkkä komedia Post Mortem: No One Dies in Skarnes, korelainen romkom Hometown Cha-Cha-Cha ja sketsikomedia intiasta Comedy Premium League.Reality-sarjojen osalta elokuu saa kokkausta seurapiiritähti Paris Hiltonin ja julkkisvieraiden johtamana sarjassa Cooking With Paris, hieman taitavampien leipojien luomuksia esittelevän sarjan Bake Squad, kunnostuksia motelliin toteuttavan Motel Makeoverin sekä Marie Kondon uuden sarjan Sparking Joy.
Dokumenttisarjat ovat tietysti myös tärkeitä Netflixille. Untold on uusi dokkaarisarja, josta tulossa on neljä uutuusepisodia UNTOLD: Malice at the Palace, UNTOLD: Deal with the Devil, UNTOLD: Caitlyn Jenner sekä UNTOLD: Crime and Penalties. Näistä ensimmäinen on tarina 2004 NBA-pelin joukkotappelusta, toinen nyrkkeilijä Christy Martinista, kolmas huimalla olympiauralla mutta sitäkin merkityksekkäämmän siviilielämän eläneestä Caitlyn Jenneristä ja neljäs mafia-kytköksillä varustetusta lätkätappelijasta.

Lisäksi dokumenttisarja Top Secret UFO Projects: Declassified kertoo nimensämukaisesti muukalaisista ja UFO-projekteista ja Cocaine Cowboys: The Kings of Miami puolestaan Floridan Miamin menestyksekkäimmistä huumepomoista.

Perinteisiä trillereitä ja draamakin on tosin tarjolla. New Yorkista Tel Aviviin asti levinnyt valheiden verkko saattaa miehen etsimään totuutta vaimon kuolemaan sarjassa Hit & Run, kirjaan perustuva kauhusarja Brand New Cherry Flavor kertoo 90-luvun alun Hollywoodista ja sen alamaailmasta, 1940-luvun Berliiniin sijouttuva The Defeated kertoo veljen katoamista tutkivasta amerikkalaispoliisista, Sandra Oh'n (Greyn anatomia) tähdittämä The Chair on komedia yliopiston puheenjohtajasta ja Clickbait on trilleri, jossa läheiset etsivät kadonnutta Nick Breweria.


Tässä vielä kaikki elokuun uudet Netflixin alkuperäissarjat julkaisujärjestyksessä.

Elokuun 3.
Top Secret UFO Projects: Declassified

Elokuun 4.
Cocaine Cowboys: The Kings of Miami
Cooking With Paris

Elokuun 6.
Hit & Run
Navarasa

Elokuun 9.
SHAMAN KING

Elokuun 10.
UNTOLD: Malice at the Palace

Elokuun 11.
Bake Squad

Elokuun 12.
AlRawabi School for Girls

Elokuun 13.
Brand New Cherry Flavor
Gone for Good
The Kingdom

Elokuun 17.
UNTOLD: Deal with the Devil

Elokuun 18.
The Defeated

Elokuun 20.
The Chair
Everything Will Be Fine
Comedy Premium League

Elokuun 24.
Oggy Oggy
UNTOLD: Caitlyn Jenner


Elokuun 25.
Clickbait
John of God: The Crimes of a Spiritual Healer
Motel Makeover
Open Your Eyes
Post Mortem: No One Dies in Skarnes

Elokuun 26.
EDENS ZERO

Elokuun 27.
I Heart Arlo
Titletown High

Elokuun 28.
Hometown Cha-Cha-Cha

Elokuun 31.
Sparking Joy
UNTOLD: Crime and Penalties

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki