AfterDawn logo

Kaikki Netflixiin heinäkuussa palaavat sarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Heinäkuu on oven takana ja ensi kuussa Netflix-sisältö kasvaa melkoisesti. Elokuvarintamalla uutuuksia tulee yli 30 ja uusia sarjojakin julkaistaan kolmatta kymmentä. Aivan samanlaisiin lukemiin ei päästä palaavien sarjojen osalta, mutta pitkälti yli 10 sarjaa tekee kuitenkin paluun myös ensi kuussa.

Toisen kauden saavat ranskalainen yliluonnollisilla voimilla varustettu rikossarja Mortel, puolalainen rikostrilleri The Mire, saksalainen scifi-trilleri Biohackers sekä espanjalaisseikkailu bordellista karanneesta kolmikosta kertova Sky Rojo.koomikko Tim Robinsonin sketsisarja I Think You Should Leave with Tim Robinson palaa toisella kaudella, dokumenttisarja ihmisen parhaista ystävistä Dogs saa toisen kauden, teinidramedia Atypical autistisesta teinistä siirtyy jo neljännelle kaudelle, kirjaan perustuva romanttinen draama Virgin River palaa kolmannella kaudella, Mindy Kalingin luoma teinikomedia Never Have I Ever saa toisen kauden, dokumenttisarja Explainedistä tulee jo kolmas kausi ja teiniseikkalu Outer Banks palaa toisella kaudella.


Lisäksi animesarja BEASTARS saa toisen kauden ja perheen pienimmille suunnattu Mighty Express jo neljännen kauden.

Tässä heinäkuun alkuperäissarjojen palaajat julkaisujärjestyksessä:

Heinäkuun 2.

Mortel - Kausi 2

Heinäkuun 6.

I Think You Should Leave with Tim Robinson - Kausi 2

Heinäkuun 7.

Dogs Kausi 2
The Mire - Kausi 2

Heinäkuun 9.

Atypical - Kausi 4
Biohackers - Kausi 2
Virgin River - Kausi 3

Heinäkuun 15.

BEASTARS - Kausi 2
Never Have I Ever - Kausi 2

Heinäkuun 16.

Explained - Kausi 3

Heinäkuun 23.

Sky Rojo - Kausi 2

Heinäkuun 27.

Mighty Express - Kausi 4

Heinäkuun 30.

Outer Banks - Kausi 2

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki