AfterDawn logo

Tässä heinäkuun kaikki uudet Netflix Originals -sarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Heinäkuussa julkaistavien uusien Netflix-elokuvien määrä on valtaisa, mutta uusien alkuperäissarjojenkin osalta ensi kuussa tulee kyllin uutta. Yli 20 uudesta sarjasta löytyy monenlaista viihdettä.

Kuten elokuvienkin kohdalla, on Netflixin sarjatuotannossa panostettu erityisesti kansainväliseen osaamiseen. Siinä uutta ovat italialainen romkom Generation 56k reippaiden kolmikymppisten muisteloista 90-luvulle, ruotsalainen nuoren prinssin koulutaipaleesta kertova Young Royals, korealaista psykiatrin ja hotellin ovenvartijan romanssia tarjoava viikottain uusia jaksoja tarjoava You Are My Spring, meksikolais komedia kilpailevista naapuriperheistä kertova The War Next-door, brasilialainen rikosdokkari Elize Matsunaga: Once Upon a Crime, kirjaan perustuva espanjalaisdraama 1720 Madridista The Cook of Castamar, brassiversio romanttisesta tosi-tv-sarjasta Too Hot to Handle: Brazil ja intialainen lyhytelokuvia sisältävä komediasarja Feels Like Ishq.


Muksuille tulossa on opettavainen musikaali Yhdysvaltain kansalaisoikeuksista We the People, lasten versio Indiana Jonesista eli Ridley Jones sekä uusi versio vuosituhannen alkupuolella televisioissa olleesta Johnny Testistä. Koko perheelle soveltuu myös uusi He-Man-sarja Masters of the Universe: Revelation sekä Transformers: War for Cybertron Trilogy: Kingdom.

Animessa uutta on huippupelisarjaan perustuva Resident Evil: Infinite Darkness.Englanninkielisissä realitysarjoissa uutta ovat kanadalaissarja metsäteollisuudesta Big Timber, entisen ortodoksijuutalaisten elämään pureutuva My Unorthodox Life ja huonojen tatuointien pelastajia ja niiden teoksia esittelevä Tattoo Redo.

Uusia dokkarisarjoja puolestaan ovat kissaihmisistä ja niiden lemmikeistä kertova Cat People, urheiludokumenttisarja tennisammattilaisesta Naomi Osaka, erikoisista ryöstöistä kertova Heist sekä Game of Thronesista tutun Peter Dinklagen tähdittämä poliittinen dokkarisarja historian tyranneista kertova How to Become a Tyrant.

Tässä kaikki heinäkuun uudet alkuperäissarjat julkaisujärjestyksessä:

Heinäkuun 1.

Generation 56k
Young Royals

Heinäkuun 2.

Big Timber


Heinäkuun 4.

We the People

Heinäkuun 5.

You Are My Spring

Heinäkuun 7.

Cat People
The War Next Door

Heinäkuun 8.

Elize Matsunaga: Once Upon A Crime
Resident Evil: Infinite Darkness

Heinäkuun 9.

How to Become a Tyrant
The Cook of Castamar

Heinäkuun 13.
Naomi Osaka
Ridley Jones

Heinäkuun 14.

Heist
My Unorthodox Life

Heinäkuun 16.

Johnny Test

Heinäkuun 21.

Too Hot to Handle – Brazil

Heinäkuun 23.

Feels Like Ishq
Masters of the Universe: Revelation

Heinäkuun 28.

Tattoo Redo

Heinäkuun 29.

Transformers: War for Cybertron Trilogy: Kingdom

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki