AfterDawn logo

Kaikki heinäkuun Netflix-elokuvat: Van Dammen toimintakomedia, Rosario Dawsonin seikkailu,...

Matti Robinson Matti Robinson

Kesä on todella saapunut. Sen huomaa paitsi hellelämpötiloista niin myös Netflixin elokuvatarjonnasta, joka hellii lomailijoita ja elokuvien ystäviä. Ensi kuussa tulossa on yli 30 nimikettä, joista löytyy niin komediaa, toimintaa kuin trilleriäkin.

Erityisesti kansainvälisiä elokuvia tulee tusinatolkulla, joten aloitetaanpa niistä.

Näitä ovat Hong Kongista ponnistava pelisarjaan pohjautuva fantasiaelokuva Dynasty Warriors, Bollywood-elokuva miehen murhasta epäillystä vaimosta Haseen Dillruba, korealaiskauhu munkista joka jahtaa ihmisiä piinaavaa henkeä The 8th Night, sarjakuvien supersankarista kertova venäläinen toimintapläjäys Major Grom: Plague Doctor, turkkilainen romanttinen draama Last Summer, italialainen kauhuelokuva metsässä vaanivasta kauhusta A Classic Horror Story, meksikolainen dokumenttielokuva toimittajan murhasta Private Network: Who Killed Manuel Buendía?, indonesialainen blogaajan ja suutarin välinen romanssi A Perfect Fit, filippiiniläinen rakkaustarina My Amanda, thaimaalainen scifi-trilleri Deep, indonesialaiskomedia New Yorkin Queensissä äitiään etsivästä teinistä Ali & Ratu Ratu Queens, meksikolaiskomedia Bankrolled kaveruksista jotka koittavat keksiä miljoonien arvoisen sovelluksen, saksalainen vampyyrikauhu Blood Red Sky, kirjaan perustuva ranskalaistoiminta How I Became a Superhero, puolalainen toimintaelokuva Bartkowiak veljensä menettäneen MMA-taistelijasta, ranskankielinen kanadalaisdraama The Guide to the Perfect Family, kirjaan perustuva kolumbialaiselokuva huumekartellista The Snitch Cartel: Origins, sekä viimeisenä muttei vähäisimpänä Jean-Claude Van Dammen tähdittämä ranskalainen toimintakomedia The Last Mercenary.


Lisäksi anime-rintamalla on tulossa kaksi uutta elokuvaa: kirjaan perustuva mecha-tyylinen scifi Mobile Suit Gundam Hathaway sekä koko perheelle soveltuva Words Bubble Up Like Soda Pop. Niin ikään koko perheelle soveltuu kirjoihin perustuva ja kolmen eri tarinan sankareita yhdistävä Trollhunters: Rise of the Titans sekä urheiluelokuva taitoluistelijoista A Second Chance: Rivals!.

Muun englanninkielisen elokuvasisällön osalta uutta ovat poulestaan lyhytelokuva Audible, joka kertoo kuurosta jenkkifutispelaajasta, jonka elämää on järkyttänyt ystävän itsemurha, kolmeosainen teinikauhu Fear Street Part 1: 1994, Fear Street Part 2: 1978 ja Fear Street Part 3: 1666, mm. Rosario Dawnsonin tähdittämä seikkailu The Water Man, Karen Gillanin (Guardians of the Galaxy) ja Lena Headey (Game of Thrones) tähdittämä toimintakomedia Gunpowder Milkshake, kirjaan perustuva romanttinen draama The Last Letter From Your Lover, Christina Milianin ja Jay Pharoahin tähdittämä romkom Resort to Love sekä dokumenttielokuva automaailman oudosta linnusta Myth & Mogul: John DeLorean.

Tulossa on myös kaksi livetaltiointia: brassiräppärin keikka Sao Paulossa Emicida: AmarElo - Live in São Paulo sekä korelaisen koomikon Lee Su-geunin stand-up spesiaali Lee Su-geun: The Sense Coach.

Tässä kaikki heinäkuun uudet elokuvat julkaisujärjestyksessä:


Heinäkuun 1.

Audible
Dynasty Warriors
Mobile Suit Gundam Hathaway

Heinäkuun 2.

Fear Street Part 1: 1994
Haseen Dillruba
The 8th Night

Heinäkuun 7.

Major Grom: Plague Doctor

Heinäkuun 9.

How I Became a Superhero
Last Summer
Lee Su-geun: The Sense CoacH
The Water Man
Fear Street Part 2: 1978

Heinäkuun 14.

A Classic Horror Story
Gunpowder Milkshake
Private Network: Who Killed Manuel Buendía?
The Guide to the Perfect Family

Heinäkuun 15.

A Perfect Fit
Emicida: AmarElo – Live in São Paulo
My Amanda

Heinäkuun 16.

Deep
Fear Street Part 3: 1666


Heinäkuun 17.

Ali & Ratu Ratu Queens

Heinäkuun 21.

Trollhunters: Rise of the Titans

Heinäkuun 22.

Words Bubble Up Like Soda Pop

Heinäkuun 23.

A Second Chance: Rivals!
Bankrolled
Blood Red Sky
The Last Letter From Your Lover

Heinäkuun 28.

Bartkowiak
The Snitch Cartel: Origins

Heinäkuun 29.

Resort to Love

Heinäkuun 30.

Myth & Mogul: John DeLorean
The Last Mercenary

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki