AfterDawn logo

Kesäkuun palaavat Netflix-sarjat:Lupin, The Gift, Too Hot to Handle,...

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixillä on tulossa kuluvan kuun aikana melko mukavasti uutta tuotantoa niin televisiosarjojen kuin alkuperäiselokuvienkin osalta. Myös aiemmin tuttuja Netflix-sarjoja on palaamassa tässä kuussa viisitoista kappaletta.

Muksut saavat kesäkuun aikana jatkoa ongelmanratkaisua musiikin avulla vauhdittavalle Rhyme Time Townille ja supervoimilla varustetun kahdeksanvuotiaan Zoeyn StarBeamille.

Kansainvälisen tuotannon osalta uudet kaudet saadaan korealaisdraamalle Love (ft. Marriage and Divorce), jo kolmannen kauden saavalle turkkilaismysteeri The Giftille, korealaiselle sairaaladramedia Hospital Playlistille, espanjalaiselle rikosmysteeri Elitelle, ranskalaisvarkaasta kertovalle Lupinille, japanilaiselle kirjaan perustuvalle draamalle The Naked Director, japanilaiselle animelle The Seven Deadly Sins, josta saapuu uusi kausi nimeltään Dragon's Judgement.


Englanninkielisen sisällön palaajat ovat torontolaisäitien Workin' Moms jo viidennellä kaudella, Jaime Kingin tähdittämä kauhusarja Black Summer, teiniromanssia ja mysteerejä tarjoava brittidraama The A List toisella kaudella Dokumenttisarja Headspace uudelle interaktiivisella Unwind Your Mind -jaksolla sekä reality-sarja Too Hot To Handle toisella kaudella.

Tässä palaavat Netflix Originals -sarjat kesäkuussa julkaisujärjestyksessä:

Kesäkuun 11.
Love (ft. Marriage and Divorce): Kausi 2
Lupin: Kausi 2

Kesäkuun 15.
Rhyme Time Town: Kausi 2
Unwind Your Mind: Interaktiivinen
Workin' Moms: Kausi 5


Kesäkuun 17.
Black Summer: Kausi 2
The Gift: Kausi 3
Hospital Playlist: Kausi 2

Kesäkuun 18.
Elite: Kausi 4

Kesäkuun 23.
Too Hot to Handle: Kausi 2

Kesäkuun 24.
The Naked Director: Kausi 2

Kesäkuun 25.
The A List: Kausi 2

Kesäkuun 28.
The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

Kesäkuun 29.
StarBeam: Kausi 4

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki