AfterDawn logo

Tässä tämän kuun kaikki uudet Netflix-sarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Kesäkuu on jo lähtenyt käyntiin, joten nyt on hyvä katsastaa mitä mahdolliset lomailijat kerkeävät katsomaan sadepäivinä suoratoistopalveluista. Maailman johtava suoratoistopalvelu Netflix tuo kesäkuussa jälleeen melkoisen kasan uusia sarjoja tarjolle, joista löytynee lähes joka makuun jotakin.

Muksuille uusia sarjoja ei tällä kertaa tule, mutta animeen on keskitytty tässä kuussa senkin edestä. Kauhuanime Trese, jossa pureudutaan Manilan rikollisten synkkään alamaailmaan, mecha-tyylistä animea edustaa uusi Godzilla Singular Point ja seinen anime Record of Ragnarokissa jumalat antavat ihmiskunnalle viimeisen oljenkorren Ragnarokin areenalla.

Komediapuolella japanilaiskoomikko Ryuji Akiyaman Creator's File: GOLD, kolumbialaista stand-upia tarjoava Locombianos sekä korealainen sitcom So Not Worth It, jossa opiskeliasunnoissa kanssakäyvät monen eri maan opiskelijat.

Vakavempaa sisältöä tuovat kesäkuuhun sarjakuvaan perustuva ja Robert Downey Jr.:n tuottama fantasiasarja Sweet Tooth (kuvassa), espanjalainen parisuhdedraama Elite Short Stories: Nadia Guzmán, islantilainen mysteeritrilleri tulivuorenpurkauksen vaikutuksista Katla, kiinalainen romanttinen draama bisneselämästä The Rational Life, korelaisdraama webbisarjaan perustuva Nevertheless, kirjaan perustuva romanttinen draama Sex/Life, etelä-afrikkalaisesta katutanssijasta kertovat Jiva! sekä hindinkielinen psykologinen trilleri Ray.


Lifestyle-ohjelmat saavat uutta, kun internet-sensaatio Daym Drops saa oman ruokaohjelman Fresh, Fried & Crispy ja The World's Most Amazing Vacation Rentals kertoo nimensä mukaisesti maailman komeimmista lomakohteista.

Tulossa on myös muutaman dokumenttisarja: etelä-afrikkalaisesta kylästä ja sen pingviineistä kertova Penguin Town, kanadalainen musiikkidokkari This Is Pop ja Irlannin West Corkissa tapahtuneesta murhasta kertova Sophie: A Murder in West Cork.

Tässä kaikki kesäkuun uudet Netflix Originals -sarjat julkaisujärjestyksessä:

Kesäkuun 3.
Creator's File: GOLD

Kesäkuun 4.
Sweet Tooth

Kesäkuun 9.
Fresh, Fried & Crispy

Kesäkuun 10.
Locombianos

Kesäkuun 11.
Trese

Kesäkuun 14.
Elite Short Stories: Nadia Guzmán

Kesäkuun 16.
Penguin Town

Kesäkuun 17.
Katla

Kesäkuun 18.
The Rational Life
The World's Most Amazing Vacation Rentals

Kesäkuun 19.
Nevertheless

Kesäkuun 22.
This Is Pop

Kesäkuun 24.
Godzilla Singular Point

Kesäkuun 25.
Sex/Life


Kesäkuun 30.
Sophie: A Murder in West Cork

Ei tarkkaa päivää
Jiva!
Ray
Record of Ragnarok
So Not Worth It

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki