AfterDawn logo

Kaikki kesäkuun Netflix-elokuvat: Kevin Hartin dramaa, Liam Neesonin toimintaa...

Matti Robinson Matti Robinson

Kesäkuun myötä kesä saapuu todella myös suoratoistomaailmaan. Tämä tarkoittaa tietysti valtavaa määrää uusia elokuvia. Netflix tuo ensi kuussa saataville noin 25 elokuvaa mukaanlukien yhden stand-up spesiaalin.

Muksuille tarjonta kasvaa Super Monsterien lyhytelokuvalla Super Monsters: Once Upon a Rhyme sekä Jackie Chanin tähdittämällä kiinalaisanimaatiolla Wish Dragon.

Piirrettyä sisältöä aikuisempaan makuun tarjoaa anime Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie.

Dokumenttielokuviin lisätään kesäkuussa 1999 Espanjassa tapahtunutta teinin murhaa käsittelevä Murder by the Coast, David Attenborough'n kirjaan perustuva luontodokkari Breaking Boundaries: The Science Of Our Planet, kissaihmisille suunnattu Kitty Love: An Homage to Cats, biodokkari Balmainin suunnittelijasta Olivier Rousteingista Wonder Boy sekä urheiludokkari juoksijasiskoksista Sisters on Track.

Ensi kuun ainoasta uudesta Netflixin stand-up spesiaalista vastaa meksikolaiskoomikko Alan Saldaña spesiaalilla Alan Saldaña: Locked Up.


Muuta komediaa tarjotaan elokuvapuolella tosin mittavasti: indonesialaiselokuva Ali & Ratu Ratu Queens kertoo teinin seikkailuista New Yorkissa etsien äitiään, musiikkikomedia Carnaval tarjoaa seikkailuja brassikarnivaalissa, ruotsalainen Dancing Queens kertoo drag klubista tanssijaksi unelmoivasta siivoajasta, eteläafrikkalainen Trippin' with the Kandasamys on perinteinen romanttinen komedia perhepiirin ongelmista, sarjaan perustuva The House of Flowers: The Movie on musiikaalikomedia De La Moran perheen salaisuuksista, Good on Paper on stand-up-koomikko Iliza Shlesingerin tähdittämä romkom ja America: The Motion Picture tarjoaa puolestaan huvittavan katsauksen Yhdysvaltain sisällissotaan, jossa George Washington riehuu moottorisahan kanssa.

Totisempaa elokuvaa haluavalle tulossa on espanjalainen Film Noir palkkatappajan kostosta kertova Xtreme, Gina Rodriguezin tähdittämä trilleri unettomasta post-apokalyptisesta maailmasta kertova Awake, meksikolainen indie-elokuva Tragic Jungle, joka kertoo järjestettyä avioliittoa karkaavasta naisesta, intialainen sosiaalidraama Skater Girl, yakuzan hoiviin nuorena joutuneesta Kenjistä kertova japanilaisdraama A Family, Kevin Hartin tähdittämä tositarinan inspiroima ja kirjaan perustuva Fatherhood, intialainen gangsterin moraaliongelmista kertova Jagame Thandhiram, Pietariin sijoittuva rakkaustarina luistelevasta varkaasta ja aristokraatin tyttärestä Silver Skates sekä viimeisenä muttei taatusti vähäisimpänä Liam Neesonin tähdittämä toimintaseikkailu The Ice Road.

Tässä vielä tulevat elokuvat julkaisujärjestyksessä:

Kesäkuun 1.
Super Monsters: Once Upon a Rhyme

Kesäkuun 2.
Carnaval

Kesäkuun 3.
Alan Saldaña: Locked Up
Dancing Queens
Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie: Part 1/Part 2


Kesäkuun 4.
Breaking Boundaries: The Science of Our Planet
Trippin' with the Kandasamys
Xtreme -- Netflix Fil


Kesäkuun 5.
Kitty Love: An Homage to Cats

Kesäkuun 9.
Awake
Tragic Jungle

Kesäkuun 11.
Skater Girl
Wish Dragon

Kesäkuun 16.
Silver Skates

Kesäkuun 18.
A Family
Fatherhood
Jagame Thandhiram

Kesäkuun 23.
Good on Paper
The House of Flowers: The Movie
Murder by the Coast

Kesäkuun 24.
Sisters on Track

Kesäkuun 25.
The Ice Road

Kesäkuun 26.
Wonder Boy

Kesäkuun 30.
America: The Motion Picture

Tulossa kesäkuussa
Ali & Ratu Ratu Queens

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki