AfterDawn logo

Sony julkaisi 5.1-kanavaisen äänentoistojärjestelmän langattomilla takakaiuttimilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony on julkaissut HT-S40R -äänentoistojärjestelmän, joka on varustettu 600W:n 5.1-kanavaisella tilaäänellä ja langattomilla takakaiuttimilla.

Järjestelmä koostuu soundbarista, bassokaiuttimesta, kahdesta langattomasta takakaiuttimesta sekä vahvistimesta.

Järjestelmä vähentää johtojen määrää, sillä takakaiuttimien vahvistin poistaa piuhat etu- ja takakaiuttimien väliltä. Bassokaiutin ja soundbar toimivat saman virtaliitännän kautta, joka myös vähentää kaapeleiden määrää. Soundbarin ja takakaiuttimet voi kiinnittää seinälle.

Sony HT-S40R äänentoistojärjestelmä langattomilla takakaiuttimilla

Järjestelmän HDMI ARC (Audio Return Channel) -liitännän kautta voit liittää yhteensopivan TV:n yhdellä kaapelilla tai tarpeen vaatiessa liittäminen onnistuu optisen ääniliitännän kautta. Jos kumpikaan näistä ei käy, TV:n voi yhdistää myös analogiseen tuloon.


Äänentoistojärjestelmästä löytyy myös Bluetooth-yhteys, jonka avulla voi yhdistää langattomasti yhteensopivaan televisioon tai toistaa ääntä puhelimen kautta.

Kaiutinjärjestelmässä on 4 äänitilaa: elokuvateatteri, musiikki, standardi ja automaattinen. Tarvittaessa voi valita yö- tai puhetilan ja käyttää bassokaiuttimen volyyminappia katsomiskokemuksen hienosäätöön.

HT-S40R-malli tulee olemaan hinnaltaan noin 450€ ja on saatavilla toukokuussa 2021.

Lisätietoa saa täältä.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT