AfterDawn logo

Sony julkaisi pienikokoisen 60 euron SRS-XB13 -Bluetooth-kaiuttimen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony tuo markkinoille uuden SRS-XB13 -Bluetooth-kaiuttimen huhtikuussa. Kaiuttimen hinnan kerrotaan olevan noin 60 euroa.

SRS-XB13 on kooltaan kompakti. Kaiuttimessa on hihna, jonka avulla sen voi kiinnittää reppuun, ranteeseen tai vaikkapa aurinkovarjoon. Kaiutin on myös veden- ja pölynkestävä IP67-luokituksen mukaisesti, joten kaiutinta voi käyttää esimerkiksi uima-altaan äärellä.

Pienestä koosta huolimatta kaiuttimen luvataan tuottavan laadukasta ääntä ja bassoa. Kaiuttimessa on Sound Diffusion Processor, jonka kerrotaan avartavan ääntä kaikissa tiloissa DSP-ääniteknologian ansiosta.

Kaksi SRS-XB13 -kaiutinta voidaan liittää langattomasti stereopariksi. Kaiuttimessa on myös mikrofoni, joten sen kautta voi hoitaa myös puhelut.

XB13 langaton kaiutin kiinnitettynä laukkuun


Langattomasta yhteydestä vastaa Bluetooth 4.2 ja yhdistäminen onnistuu Android-puhelimeen kätevästi Googlen Fast Pair -pikayhdistysteknologian avulla. Akunkeston luvataan olevan jopa 16 tuntia ja lataaminen onnistuu USB-C-liitännän kautta. Älypuhelimen kautta voi tarkistaa, koska kaiutin tulee ladata.

SRS-XB13:n värivaihtoehdot ovat musta, sininen, ruskeanharmaa, korallinpunainen, puuterinsininen ja sitruunankeltainen.

Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT