AfterDawn logo

Disney nostaa suoratoistopalvelu Disney+:n hintaa, lisää uuden kanavan

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

Disneyn suoratoistopalvelun reilun vuoden takainen julkaisu tapahtui melkoisen sujuvasti ja yhtiö on kerännyt valtaisan määrän asiakkaita ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Jo alkukuukaudet osoittivat, että yhtiön sisältöä kohtaan on kysyntää. Suomessakin palvelu oli hitti jo heti alkuun. Suosituimpiin sisältöihin kuuluu mm. Star Wars -universumiin sijoittuva Mandalorian, jonka toisesta kaudesta yhtiö kertoi jo helmikuuussa.

Suosio on laittanut painetta yhtiön tuotantotiimille, jonka on määrä luoda nyt peräti 100 uutta elokuvaa tai sarjaa joka vuosi. Jokseenkin odotetusti samalla paine hinnan nostamisen suhteen kasvaa.


Disney onkin nyt vahvistanut, että ensi vuonna palvelun hinta kasvaa dollarilla Yhdysvalloissa. Koska aiempi hinta, 6,99 dollaria, ei ollut järin suuri niin prosentuaalisesti kasvu on melko iso. 7,99 dollarin hinta kuitenkaan tuskin saa ihmisiä lopettamaan tilauksia massoittain.

Muun muassa Euroopassa Disney on yhdistämässä palveluun Star-palvelun sisällön, joka samalla nostaa hintaa kahdella eurolla 8,99 euroon. Star-kanavan aikuisille suunnatussa tuotannossa on mm. sarjoista Homeland, 24 ja Greyn anatomia sekä elokuvista Logan, Alien, Die Hard ja Deadpool.

Hinta nousee Amerikassa maaliskuussa ja Euroopassa helmikuun 23. päivä, mutta tilauksen voi muuttaa vuosittain maksettavaksi juuri ennen muutosta, jolloin säästyy seuraavan vuoden ajan isommalta maksulta. Disney+ voi myös tilata vielä ennen hinnannousua tämän linkin kautta vanhalla hinnalla.

Palvelun hinnannoston yhteydessä Disney paljasti myös kasan tulevia Marvel ja Star Wars -sarjoja ja -elokuvia.

3 KOMMENTTIA

LupusC1/3

Samaa schaibaa. Ostin vuoden, jotta sain kummilapsille omat tilit.
Itselle ei riitä katsottavaa. Jää tähän yhteen vuoteen.

kalle761 (vahvistamaton)2/3

Hinnan nousu jenkeissä 0,83€. Euroopassa 2,42$

zipzap3/3

Naurettavia nämä 'kanavat
Suoltavat samoja ohjelmia jokainen, päivästä toiseen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT