AfterDawn logo

Microsoft vahvisti huhut – Xbox Series X:n hinta ja julkaisupäivä tiedossa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Microsoft on vahvistanut Windows Centralin vuotamat julkisutiedot Xbox Seriesistä. Pelikonsoli tulee maksamaan 499 dollaria ja se tulee saataville 10. marraskuuta. Samana päivänä myyntiin tulee myös edullisempi Xbox Series S.

Hätäisimmät pääsevät kuitenkin tilaamaan Xbox Series X -pelikonsolin itselleen jo 22. syyskuuta, jolloin ohjelmistojätti käynnistää konsolin ennakkotilauskampanjan. Ennakkotilaajat varmistavat sen, että he saavat konsolit ensimmäisten joukossa. Samalla Microsoft pystyy arvioimaan konsolin kysyntää.

Mikäli 499 dollarin hintalappu kuulostaa korkealta hinnalta yhdeksi kertasuoritteeksi, niin Microsoft tarjoaa uusia konsoleitaan myös Xbox All Access -myyntikanavan kautta. Xbox Series X ja Xbox Game Pass Ultimaten yhteispaketti maksaa 24 kuukaudeksi 34,99 dollaria. Xbox Series S -paketin kuukausimaksu on 24,99 dollaria. Microsoft laajentaa All Access -palvelua tänä vuonna ja se tulee Suomessa esimerkiksi Gigantin valikoimiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki