AfterDawn logo

Xbox Series S paljastettu – Tältä maailman pienin Xbox näyttää

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Microsoft on vahvistanut, että markkinoille on todella tulossa myyntiin myös uusi Xbox Series S -pelikonsoli. Ohjelmistojätti on aiemmin puhunut vain high-end-malli Xbox Series X:stä.

Edullisempi ja teknisesti hieman vaatimattomampi Xbox Series S tulee Windows Centralin mukaan myyntiin 10. marraskuuta eli samaan aikaan kuin Series X -malli. Microsoftin mukaan Series S tulee olemaan historian pienin Xbox. Hintaa sillä on vain 299 dollaria. Suorituskyvyn Microsoft lupaa kuitenkin olevan "seuraavan sukupolven tasoa".

Microsoft vahvisti myös, että Series X:n suositushinta tulee olemaan 499 dollaria. Sony ei ole vielä paljastanut PlayStation 5:n suositushintaa, mutta Bloombergin mukaan PS5:n kokoonpanokustannukset ovat 450 dollarin luokkaa. Raha on siis hankala tehdä uusilla konsoleilla, mikäli hinta taso asettuu alle 500 dollariin.

Muotoilullisesti uusi Xbox Series S muistuttaa hyvin paljon entisaikojen MP3-soittimia, kuten iPodia tai Zunea.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT