AfterDawn logo

Netflixin syyskuun palaavat Originals-sarjat: The Gift, The Chef Show, Signs,...

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixiin saapuu syyskuun aikana yli kaksi kymmentä elokuvaa tai stand-up spesiaalia ja vielä enemmän uusia sarjoja, mutta onpa tulossa myös palaavien sarjojen uusia tuotantokausia. Niissä on katsottavaa niin perheen pienimmille, dramaasta pitäville kuin dokumenttisarjoja ahmiville.

Muksuille tulossa on hevoshullujen Spirit Riding Free: Riding Academyn, Pokémon Journeys: The Seriesin sekä Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Beltin toiset kaudet.

Aikuisten draaman puolella turkkilainen The Gift palaa toisella kaudella, ranskalaisesta marijuana-bisneksestä kertova Family Business saa niin ikään toisen kauden, varakkaiden roomalaistyttöjen alamaailman elämästä kertovasta Babystä saapuu kolmas kausi, brittien rikosdramaa Criminal: UK saa toisen kauden ja synkkä puolalaistrilleri Signs saa uuden kauden.

Dokumenttisarjojen puolella herkullinen ruokasarja Taco Chronicles palaa ruutuihin toisen kauden myötä, Jon Favreaun tähdittämä The Chef Show'ssa vuorossa on myös toinen kausi ja MeatEater puolestaan saa peräti yhdeksännen kauden.


Jotta komediaosasto ei häisi täysin vajaaksi, tulossa on myös uusi kausi matkustusdokumentille huvittavimmasta päästä: Jack Whitehall: Travels with My Father saa neljännen kauden.

Tässä palaavat sarjat aikajärjestyksessä:

Syyskuun 4.
Spirit Riding Free: Riding Academy: Osa 2

Syyskuun 10.
The Gift: Kausi 2

Syyskuun 11.
Family Business: Kausi 2
Pokémon Journeys: The Series: Osa 2

Syyskuun 15.
Taco Chronicles: Osa 2

Syyskuun 16.
Baby: Kausi 3
Criminal: UK: Season 2
MeatEater: Season 9
Signs: Season 2

Syyskuun 22.
Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 3
Jack Whitehall: Travels with My Father: Season 4

Syyskuun 24.
The Chef Show: Season 2

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki