AfterDawn logo

Tässä kaikki syyskuun Netflix-elokuvauutuudet ja stand-upit

Matti Robinson Matti Robinson

Syyskuu tulee tarjoamaan erittäin kattavan listaan uutta sisältöä Netflixiin. Uusia elokuvia tulee erityisen paljon, ja mukana on varmasti liki jokaiselle jotakin. Mukana on myös uutta stand-up spesiaalien rintamalla.

Kansainvälisiä elokuvia tulee monesta kolkasta ja niitä ovat: roomalainen jalkapalloelokuva The Match, saksalainen supersankarielokuva Freaks – You're One of Us, argentinalainen romkom So Much Love to Give, nuorista tanssijoista kertova ranskalaiselokuva Cuties, meksikolaisdraama Dad Wanted sekä synkkä espanjalaisdraama pyörätuoliin joutuneesta ensihoitajasta The Paramedic.

Dokumenttielokuvien suhteen uutta ovat Etelä-Afrikkalaisen elokuvantekijän ystävyydestä mustekalaan kertova My Octopus Teacher, sosiaalisen median synkempää puolta kartoittava The Social Dilemma, Thai-tiedemiehen kryoprojektistat kertova Hope Frozen: A Quest to Live Twice, lyhytdokkari '92 Los Angelesissa kuolleesta Latashasta kertova A Love Song for Latasha sekä Shanann Wattsin ja hänen lasten katoamisesta kertova American Murder: The Family Next Door.


Englanninkielistä tuotantoa puolestaan ovat uudet Oscar-voittaja Charlie Kaufmanin luoma draama I'm Thinking of Ending Things, mm. Rachael Leigh Cookin, Damon Wayans Jr.:n ja Heather Grahamin Love, Guaranteed, teinikauhu The Babysitter: Killer Queen, Tom Hollandin tähdittämä kirjaan perustuva draama The Devil All The Time sekä toimintaseikkailu legendaarisen etsivän pikkusiskosta Enola Holmesista.

Koko perheen elokuviin palaa pomottava vauva lyhytelokuvassa The Boss Baby: Get That Baby! sekä animaatio Pets United.


Stand-upin tarjonta kasvaa Superstoresta ja Last Comic Standingistä tutun Felipe Esparzan Bad Decisionsillä, brassikoomikko Afonso Padilhan Classlessillä, Michael McIntyren Showmanillä sekä Michelle Buteaun Welcome to Buteaupialla.

Tässä vielä kaikki uudet elokuvat ja stand-upit julkaisujärjestyksessä:

Syyskuun 1.
Felipe Esparza: Bad Decisions
The Match (La Partita)
The Boss Baby: Get That Baby!

Syyskuun 2.
Freaks – You're One of Us

Syyskuun 3.
Afonso Padilha: Alma de Pobre
Love, Guaranteed

Syyskuun 4.
I'm Thinking of Ending Things

Syyskuun 7.
My Octopus Teacher

Syyskuun 9.
So Much Love to Give (Corazón loco)
Cuties (Mignonnes)
The Social Dilemma


Syyskuun 10.
The Babysitter: Killer Queen

Syyskuun 11.
Dad Wanted (Se busca papá)
Pets United

Syyskuun 15.
Hope Frozen: A Quest to Live Twice
Michael McIntyre: Showman

Syyskuun 16.
The Devil All The Time
The Paramedic

Syyskuun 21.
A Love Song for Latasha

Syyskuun 23.
Enola Holmes

Syyskuun 29.
Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia

Syyskuun 30.
American Murder: The Family Next Door

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT