AfterDawn logo

Tässä kaikki syyskuussa saapuvat uudet Netflix-sarjat: Hilary Swankin Away, kauhusarja Ratched, Young Wallander,...

Matti Robinson Matti Robinson

Jos elokuvarintamalla Netflixin syyskuu näyttää lupaavalta kattavalta niin sitä se on taatusti uusien Netflix Originals -sarjojen myötä. Tulossa on valtaisa määrä uusia sarjoja niin komedian, realityn kuin draamankin suhteen.

Aloitetaan kuitenkin muksujen sisällöstä. Bookmarks: Celebrating Black Voicesissa luetaan satuja lapsille, opettavainen koalahoitaja Izzy Bee saapuu sarjassa Izzy's Koala World, lasten versio Jurassic Parkista on uusi Jurassic World Camp Cretaceous, Julie and the Phantoms on lasten musiikkikomedia sekä Ryhmä Hau:n tekijöiden uusi Mighty Express tuo toimintaa perheen pienimmille.

Uusiin kansainvälisiin Originals-sarjoihin lukeutuvat puolestaan romanttinen korelaisdraama Record of Youth, saksalainen leskeksi jääneestä naisesta kertova The Last Word, koululaisia hirviöiltä suojaavasta hoitajasta kertova korealainen The School Nurse Files ja viimeisenä mutta taatusti ei vähäisimpänä Wallanderin ruotsalaisteoksiin kuuluva uusi Young Wallander.


A-luokan englanninkielistä viidettä tarjoavat huippukoomikko Katherine Ryanin uusi sarja The Duchess, mm. American Horror Storysta tutun Sarah Paulsonin tähdittämä ja psykiatrista kauhua tarjoava Ratched, tennaripakkomielteisestä Devinistä kertova komedia Sneakerheads sekä Oscar-voittaja Hilary Swankin scifi-sarja Away.

Tulossa on myös kaksi uutta anime-sarjaaa: maailmaa pelastavasta ja vanhempien murhaa kostavasta pojasta kertova The Idhun Chronicles sekä demoneja vastaan taistelevasta Ethanista kertova Dragon's Dogma.

Realityissä tuotanto kasvaa seuraavilla: Maria Kondon jalanjälissä kulkee uusi Get Organized with The Home Edit, Unbreakable Kimmy Schmidtistä tutun Tituss Burgessin vetämä lauluskaba Sing On!, BBQ-kokeista mittaa ottaa kilpailu The American Barbecue Showdown ja country-musiikkistara Coffey Andersonin elämää seuraa Country-Ish.

Dokumenttisarjojen ystäville syyskuu on myös erityisen hedelmällinen. Brittisarja Bad Boy Billionaires: India kertoo nimensä mukaisesti Intian rikkaista, Chef's Table: BBQ tarjoaa sisäpiirikatsauksen barbecue-grillaukseen, La Línea: Shadow of Narco kertoo espanjalaiskylän huumesalakuljetuksesta, Challenger on katsaus 1986 avaruussukkulan tragediaan, saksalaispoliitikon murhasta kertoo A Perfect Crime, yhdysvaltain vaalijärjestelmään pureutuu Whose Vote Counts, Explained sekä urheilua dokkareihin tuo LeBron Jamesin tuottama The Playbook.

Tässä kaikki syyskuun uudet Netflix Originals -sarjat aikajärjestyksessä:

Syyskuun 1.
Bookmarks: Celebrating Black Voices

Syyskuun 2.
Bad Boy Billionaires: India
Chef's Table: BBQ

Syyskuun 3.
Young Wallander


Syyskuun 4.
Away

Syyskuun 7.
Record of Youth

Syyskuun 9.
Get Organized with The Home Edit
La Línea: Shadow of Narco

Syyskuun 10.
The Idhun Chronicles
Julie and the Phantoms

Syyskuun 11.
The Duchess

Syyskuun 15.
Izzy's Koala World

Syyskuun 16.
Challenger
Sing On!

Syyskuun 17.
Dragon's Dogma
The Last Word

Syyskuun 18.
American Barbecue Showdown
Jurassic World Camp Cretaceous
Ratched

Syyskuun 22.
The Playbook
Mighty Express

Syyskuun 25.
A Perfect Crime
Country-Ish
The School Nurse Files
Sneakerheads


Syyskuun 28.
Whose Vote Counts, Explained

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT