AfterDawn logo

Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Microsoftin Surface -laitteista on nyt saatavilla Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3. Uudenlainen Surface Pro X -kannettava saapuu myyntiin marraskuun alussa.

Microsoft Surface Pro 7 hinta

Eri versiot ja hinnat:


Edullisin malli sisältää vain 4 gigatavua keskusmuistia ja heikomman Intel Core i3 -suorittimen, kun muut sisältävät 8 tai 16 gigatavua keskusmuistia ja tehokkaammat suorittimet.

Surface Pro 7:ssa on upea 12,3 tuuman PixelSense-kosketusnäyttö 2736 x 1824 resoluutiolla ja 3:2 kuvasuhteella. Surface Pro 7 sai vihdoin USB-C -liitännän, jonka lisäksi laitteesta löytyy täysikokoinen USB-A -portti. Itse Surface Pro 7 on käytännössä tablet-laite, johon kiinnitetään Surface Keyboard -liittimen avulla erikseen ostettava näppäimistö.

Lisätietoa Surface Pro 7 kannettavasta saa tästä.

Microsoft Surface Laptop 3 hinta

Eri versiot ja hinnat:


Surface Laptop 3 on saatavilla Intelin tai AMD suorittimella

Surface Laptop 3 on saatavilla kahdessa eri koossa. Näistä pienempi on varustettu 13,3 tuuman näytöllä ja Intelin 10. sukupolven suorittimella, kun taas isomman laitteen näytön koko on 15 tuumaa ja siinä käytetään AMD:n suoritinta. AMD:n piiri on kustomoitu Ryzen-piiri, joka on Microsoftin mukaan nopein tämän tason läppäreissä. Surface Laptop sai myös viimein USB-C -liitännän.


Lisätietoa Surface Laptop 3 kannettavasta saa tästä.

15 tuuman näytöllä varustettu versio Surface Laptop 3:sta on tulossa Hardware.fin testattavaksi.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki