AfterDawn logo

Microsoftin uusi Surface Pro 7 sai vihdoin USB-C:n

Matti Robinson Matti Robinson

Redmondilaisjätti esitteli tänään New Yorkissa uusia Surface-tuotteita, joista aiemmin kerroimme jo ARM-suorittimella varustetusta Surface Pro X:stä sekä Surface Laptop 3:sta. Näiden lisäksi Microsoftilla oli odotetusti tarjolla myös uuden sukupolven Intel-suorittimella varustettu Surface Pro.

Kyseinen malli kantaa tietysti nimeä Surface Pro 7 ja pitää sisällään muutamia odotettuja uudistuksia. Uuden Surface Laptopin tavoin Surface Pro 7 saa myös vihdoin USB-C-liitännät, joita aiemmin mallistossa ei ollut.

USB-C:n lisäksi laitteessa on edelleen yksi USB-A, microSD-muistikorttipaikka, magneettinen Surface Connect -latausliitäntä, kuulokeliitäntä sekä Surface Keyboard -liitin.

Tuttu design on säilytetty ja niinpä Surface Pro 7:n ja Pro X:n tunnistaa hieman eriävästä designista. Surface Pro 7:ssä reunat ovat edelleen tutun terävät kun Pro X:ssä ne ovat pyöristetyt.


Näyttö on edelleen 12,3 tuumainen ja resoluutio sama 2736 x 1824, mutta sisuskalut on uusittu. Suoritustehosta huolehtii Intelin uudet 10. sukupolven Core-piirit.

Riippuen mallista sisuksista löytyy Core i3-1005G1, Core i5-1035G4 tai Core i7-1065G7 sekä 4, 8 tai 16 gigatavua LPDDR4x-muistia. Tallennustilavalikoimasta löytyy 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt sekä teratavun SSD.

Surface Pro 7 saapuu markkinoille 22. lokakuuta alkaen 749 dollarin hintaan. Suomen saatavuudesta ja hinnoista ei ole vielä vahvistusta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki