AfterDawn logo

Nvidia nauraa AMD:lle – Uuden ohjaimen suorituskyky on surkea

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Nvidian toimitusjohtaja Jensen Huang ei ole erityisen vaikuttunut AMD:n tuoreesta Radeon VII -julkistuksesta. Huang tylyttää AMD:ta toteamalla yhtiön uuden näytönohjaimen suorituskyvyn olevan lähinnä surkealla tasolla.

Radeon VII on suunniteltu haastamaan Nvidian viime syksynä esittelemä GeForce RTX 2080. Huangin mielestä AMD ei tule onnistumaan tässä, vaan RTX 2080 tulee murskaamaan täysin Radeon VII:n. AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su ei lähde sanasotaan Huangin kanssa, vaan hänestä Nvidian toimitusjohtaja on vetäissyt nopeita johtopäätöksiä sellaisesta tuotteesta, jota hän ei ole vielä edes nähnyt kunnolla.

Su ei näe myöskään erityistä syytä kiirehtiä säteenjäljitysteknologian kanssa. AMD satsaa teknologiaan, mutta ekosysteemi kokonaisuudessaan on vielä sen verran alkutekijöissä, että hän ei usko kaupalliseen menestykseen vielä. AMD:sta poiketen Nvidia yrittää kaupallistaa säteenjäljitystä uusilla RTX-ohjaimilla.

4 KOMMENTTIA

Luurijuoppo1/4

Kahtellaan... kun saavat raudan ulos...

H4X0R-X2/4

Huangi on vain käärmeessään siitä, että yllätettiin housut nilkoissa, kun AMD:llä on sittenkin esittää jotain uutta markkinoille.

Sellaista tapahtuu, kun laittaa omille korteilleen niin alaleuattomat hinnat, että Vegatkin alkavat näyttää hyvältä vastineelta rahalle.

cueman3/4

nooh,no onhan radeon vii aika surkea tekele.
on sentään amd lippulaiva näykkäri ja amd,toistan amd haluaa verrata sitä EI NVIDIAN lippulaiva näykkäriin vaan askeleen alemmas...miksei sitten rtx 2070 malliin? olis nopeami sitten..

kyllä Huang oikeassa on, radeon vii on hidas,tehoonsa,mvirrankulutukseensa ja myös hintaansa nähden, vimppa koska radeon vii ei tue uusimpia grafiikka optioita,joita tulee tuleviin peleihin voisi sanoa kaikkiin..eli radeon vii on vanhanaikainen ja koska tukea ei ole se häviää lisää fps:ssä.

eli se pointti onko radeon vii hidas,on totta,ei sitä voi kieltää niinkuin testit ympäri maailmaa näyttää..
i-o techin testit nyt on mitä on,täysi amd paikka.

lisättän vielä että vaikak radeon vii on 7nm viivaleveydellä tehty, kuluttaa se virtaa valtavsti. kertoo amd näykkärin tietämyksestä. näin se van on,mielestäni radeon vii on vega64mutta ryyditettynä 7nm viivaleveydellä.

kortti on myös äänekäs.... ääh,näitä negoja radeon vii kortista riittää...surkea tekele.

todellisen eron saa kun nvidia esittelee oman 7nm korttinsa tämän vuoden lopulla tai viimeistään 2020 alussa.
aika varmaa on ja mitä olen kullut että rtx 3060 pieksee radeon vii kortin helposti ja, pirun paljon pienemmällä virrankulutuksella ja varmasti kaikki uusimmat ja uusia grafiikka tuet löytyy.
joo, maksaa enmmän,ainakin rrtx 3060 ja eteenpäin mutta on työtä tehty.
kait siitä jotain kassaankin pitää saada,ja ansaitsee sen.

hmm esim ostamalla nyt rtx2080ti tai jrtx 2080 kortin vaikak olisi paljonkin kalliimpi on se parempi ostos kuin radeon vii. yllä olevista asioista johtuen..

H4X0R-X4/4

Nyt tuli sen luokan sontaa, että CallOuttaan sut suoraan. Olet se sama pelle, joka lähetteli tappouhkauksia Sampsalle, kuka muu pelle nyt vetäisi IO-techin tähän?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki