AfterDawn logo

Windowsiin odotettu ominaisuus: Päivityksille torkkunappi!

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Microsoft on kertonut virallisessa Windows-blogissaan jälleen uudistuksista yhtiön käyttöjärjestelmään. Windows 10:n niin kutsuttu Creators Update tuo mukanaan liudan ominaisuuksia, joita paljastetaan hiljalleen kevään päivityksen lähestyessä.

Hiljattain julkaistu blogimerkintä keskittyy tällä kertaa itse päivitysten jakeluun ja niiden asentamiseen. Creators Updaten myötä Microsoft aikoo tarjota siis myös entistä paremman kokemuksen itse päivittämisestä, joka on varmasti tervetullutta.

Yhtiö ei ole aina ollut parhaimmillaan päivitysten kanssa. Monilla on vielä varmasti muistissa Windows 10:n asennuspäivitysten lähes pakottamiselta tuntuneet muistutukset.

Käyttäjät ovatkin tietysti valittaneet päivityksistä, jotka keskeyttävät laitteen käyttöä ja tähän Microsoftilla on tarjolla uusi ratkaisu. Creators Updaten myötä käyttäjät voivatkin ajastaa päivityksiä paremmin ja niihin on tuotu jopa torkkunappi, jolla päivityksen saapumista voi viivästyttää kolmeen päivään asti. Käyttäjä voi siis käynnistää uudelleen heti, valita haluamansa ajan (kuva alla) tai painaa torkkua.


Tämän lisäksi tiedotteessa kerrotaan, että Microsoft keskittyy parantamaan yksityisyysasetuksia, jotka ovat niin ikään olleet tapetilla.

Creators Update -päivitystä odotetaan jakeluun ensi kuussa.


2 KOMMENTTIA

muppis1/2

Kun vielä saisi kerrottua, että asenna vain sammutettaessa.

rockyhorror2/2

^Samaa mieltä edellisen kanssa. Ja kunpa sen asennuksen vielä saisi pysäytettyä, kun se pakolla pukkaa päälle. _Aina_ on just silloin joku juttu kesken/auki.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT