AfterDawn logo

Kohuelokuva saa ensi-iltansa: Julkaistaan verkkopalveluissakin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
5 kommenttia

Loppuvuoden puhutuin elokuva The Interview on päätetty julkaista Yhdysvalloissa ja Kanadassa YouTube Movies-, Google Play- ja Xbox Video -palveluissa. Lisäksi yhdysvaltalaiset voivat vuokrata elokuvan seetheinterview.com-verkkosivustolta sekä käydä katsomassa muutamasta sadasta elokuvateattereista, jotka ovat suostuneet esittämään sitä.

Elokuvan vuokrahinta verkkopalveluissa on 5,99 dollaria 48 tunnilta ja sen voi ostaa omakseen 14,99 dollarin hintaan. Pohjois-Korea-aiheista komediaa ei ainakaan tässä vaiheessa tuoda saataville Sonyn ilmaiseen Crackle-palveluun, vaikka New York Post niin väittikin. New York Timesin mukaan elokuvan sopimuspykälät estävät sen julkaisun ilmaiseksi.

Apple on tässä vaiheessa kieltäytynyt julkaisemasta The Interview'ta, eikä elokuvaa löydy Amazonin Instant Video -palvelustakaan. Sen sijaan Netflix käy Varietyn tietojen mukaan keskusteluja Sonyn kanssa (Päivitys: The Interview tulee Netflixiin).


The Interview nousi kaikkien huulille Sonyyn kohdistetun kyberhyökkäyksen takia. Iskun takana on väitetty olleen Pohjois-Korea, jota The Interview'n tarinankerronta ei ole miellyttänyt. Elokuvassa Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu palkkaa kaksi toimittajaa murhaamaan Pohjois-Korean diktaattorin, Kim Jong-unin.

5 KOMMENTTIA

Sove921/5

Mitenkäs se muu maailma?

Digiluu2/5

Elokuva löytyy vapaaseen katseluun jo vaikka mistä.

ArttuH5N13/5

Arvostelujen perusteella äärimmäisen huono elokuva, mutta suosio on etenkin jenkkien keskuudessa tällä pr:llä. Porukka ostaa elokuvan koska a)jee, vapaus, terroristit ei saa voittaa b) "tuen digitaalisia palveluita d)buu PK, buu.

Vähän hölmöt syyt ostaa/vuokrata muuten ilmeisesti erittäin huono elokuva, ainakin omasta mielestäni. Mutta elokuvan katsomisen sitominen patriotismiin, "kielletyn hedelmän" kiinnostavuuteen ja "digitaalisten palveluiden tukemissen" takaa Sonylle hyvät tulot.

kittap4/5

Elokuva on saanut älyttömästi ilmaista PR:ää uutisten kautta. Olisi ollut todellinen ihme jos elokuvaa ei olisi julkaistu ja sitä kautta lunastettu siihen sijoitetut rahat.

Snifferr5/5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ArttuH5N1:

Arvostelujen perusteella äärimmäisen huono elokuva, mutta suosio on etenkin jenkkien keskuudessa tällä pr:llä.

Minkä arvostelujen? Kriitikoiden mielipiteet 50/50 ei kerro mitään, käyttäjiltä hyvät/loistavat arviot.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki