AfterDawn logo

AMD päivitti Catalyst-ajurit 13.4 WHQL -versioon

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

AMD on julkaissut uudet WHQL-sertifioidut Catalyst-ajurit, joiden versionumero on 13.4. Nyt julkaistu ajuri on tammikuun jälkeen ensimmäinen WHQL-leimattu ajuri ja se perustuu suurelta osin 13.3 Beta -ajuriin.

AMD:n mukaan kyseessä on merkittävä päivitys 13.1 WHLQ -versioon. Tuorein versio sisältää optimointeja useille uusille peleille kuten Crysis 3:lle, BioShock Infinitelle ja Tomb Raiderille. Lisäksi se tuo mukanaan tuen juuri julkaistulle AMD:n uudelle lippulaivalle Radeon HD 7990:lle. Mukana on perinteiseen tapaan joukko pienempiä optimointeja ja korjauksia muille peleille.

Tarkemmat tiedot ajureiden sisältämistä korjauksista voi tarkistaa AMD:n julkistustiedoista. Jos testatulla vakaudella ei ole niin väliä, niin AMD julkaisi samalla kertaa uudet 13.5 Beta -ajurit.


Ajurit voi ladata suoraan Download.fi-palvelusta:

AMD Radeon Catalyst Software Suite (Vista/Windows 7 32-bit) v13.4

AMD Radeon Catalyst Software Suite (Vista/Windows 7 64-bit) v13.4

AMD Radeon Catalyst Software Suite (WinXP 32-bit) v13.4

AMD Radeon Catalyst Software Suite (WinXP 64-bit) v13.4

2 KOMMENTTIA

Gereti1/2

Huonot ajurit,kahdesti koitin asentaa,ja kahdesti tilttauttivat koneeni,nuo 13.4:set

Labratoria2/2

AMD Catalyst + Silverlight = Kaatuminen.

Kun yhdessä välilehdessä on auki Katsomo ja toistossa jotain (eli toistin päällä).. ja palaan toiselta välilehdeltä tähän ikkunaan, tapahtuu hyvin usein kaatuminen.. näyttö välkkyy ja erilaista tummaa palkkia ja viivaa, sitten palaa ja ilmoittaa ongelmasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT