AfterDawn logo

Nvidialta uudet GeForce 314.22 -ajurit BioShock Infinitelle optimoituna

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Nvidia on julkaissut uudet WHQL-sertifioidut GeForce 314.22 -ajurit, jotka tarjoavat merkittävän nopeuslisän tänään julkaistuun BioShock Infinite -peliin. Myös muita parannuksia on perinteiseen tapaan luvassa.

Uusien ajureiden pitäisi lisätä suorituskykyä BioShock Infiniten tapauksessa enimmillään 41 prosentin verran (GeForce GTX 680, Ultra-asetukset, 2560x1600 resoluutio). Isompia muutoksia suorituskyvyssä voidaan odottaa lisäksi tuoreessa Tomb Raider -pelissä (parhaimmillaan 71%, kun käytössä GeForce GTX 660, Ultra-asetukset ja 2560x1600 resoluutio). Myös muissa peleissä suorituskyvyn pitäisi kasvaa, tarkemman listan näkee Nvidian uusimpien ajureiden julkaisutiedoista.

Uudet ajurit ovat saatavilla Windows XP -, Windows 7 - ja Windows 8 -järjestelmille ja ne voi ladata esimerkiksi Download.fi-palvelusta.

2 KOMMENTTIA

Sefriol1/2

Vastaavilla specseillä oleva koneeni pitäisi saavuttaa 90 fps maksimigrafiikoilla? Noh pitänee testata asiaa tänään.

Lakupiip2/2

Onko typo vai eikö ajureita julkaista lainkaan vistalle??

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT