Laittomat striimit menestyivät "Internetin historian suurimmassa tapahtumassa"

Laittomat striimit menestyivät Internetin historian suurimmassa tapahtumassa
Viime lauantaina mitelty YouTube-tähtien nyrkkeilyottelu KSI vs Logan Paul, sekä heidän pikkuveljiensä välinen kohtaaminen keräsi virallisella YouTube-striimillä parhaimmillaan jopa 800 000 yhtäaikaista katsojaa.

Kaikkia katsojia ei kuitenkaan huvittanut maksaa 10 dollaria ottelusta, vaan ottelun piraattistriimit keräsivät raporttien mukaan suoratoistopalvelu Twitchissä jopa yli miljoona yhtäaikaista katsojaa.
Twitchin omistava Amazon on saanut kritiikkiä suhtautumisestaan piraattistriimeihin, varsinkin kun Twitterin käyttäjät huomasivat jopa Twitchin henkilöstön seuraavan laittomia striimejä.Twitchin edustajat kommentoivat kuitenkin vain, että he ovat olleet aloitteellisia, kun ovat vastaanottaneet ilmoituksia tekijänoikeuksia loukkaavista materiaaleista.
Myös Twitterin Periscopen raportoitiin näyttäneen ottelua, mutta luvut eivät olleet lähellekään yhtä suuret kuin Twitchissä.Itse ottelu päättyi ratkaisemattomaan ja jo etukäteen sovittu uusintaottelu nyrkkeillään Yhdysvalloissa myöhempänä ilmoitettavana aikana.

Kirjoittaja: Jami Virtanen @ 28. elokuuta, 2018 12:32
Tägit
striiminä Twitch YouTube
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud