AfterDawn logo

JBL Tour Pro 3 -kuulokkeiden kotelo on aiempaa pienempi, mutta siinä on suurempi näyttö

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

JBL Tour Pro 3 -kuulokkeet ovat JBL:n tähän mennessä edistyneimmät True Wireless Stereo (TWS) -kuulokkeet. Ne toimivat seuraajana parin vuoden takaisille Tour Pro 2 -malleille, ja ne tulevat myyntiin 299,99 euron hinnalla 14.9.2024.

Kuulokkeiden erikoisuus löytyy edeltäjien tapaisesti kotelosta. Latauskotelossa on näyttö, jolla hallita musiikkia, vastata puheluihin, nähdä soittajan ja muuta.

Valmistajan mukaan näyttö on 30 prosenttia suurempi edeltäjään verratessa, mutta samalla kotelo on kooltaan pienempi.

Kotelo toimii myös langattomana audiolähettimenä, mahdollistaen "Everywhere Entertainment" -viihteen mistä tahansa analogisesta tai USB-lähteestä, kuten lentokoneen viihdejärjestelmästä. Kytkemällä latauskotelon lähteeseen, luot välittömän ja automaattisen yhteyden kuulokkeisiin.


JBL Tour PRO 3 on JBL:n ensimmäinen TWS-malli, josta löytyy täysi Auracast -toiminto. Audiosisältöä voi helposti jakaa minkä tahansa tekniikkaa tukevan laitteen kanssa latauskotelon näytössä olevan painikkeen avulla.

Itse kuulokkeissa on kaksoiselementtijärjestelmä kummassakin korvanapissa. Tämä ominaisuus on nyt tuotu ensimmäistä kertaa JBL TWS-kuulokkeisiin.

Kuulokkeissa on siis oma diskanttikaiutin ja bassokaiutin, ja näille kummallekin löytyy oma DAC. Vastaava tekniikka löytyy myös tuoreista OnePlussan napeista, ja se parantaa äänenlaatua.

Äänenlaatua parantaa entisestään Hi-Res -sertifioitu langaton äänikoodekki LDAC, joka tuottaa kolme kertaa enemmän dataa kuin tavalliset Bluetooth-koodekit. LDAC on saatavilla Android-puhelinten kanssa.

"JBL Tour PRO 3 esittelee upouuden äänialustan, joka on kehitetty huippuäänentoistoa varten. Se asettaa uudet standardit räätälöinnille, suorituskyvylle ja mukavuudelle. Olen erityisen innoissani uuden sukupolven Smart Charging Case -latauskotelosta, koska sen uusi audiolähetinteknologia on ainutlaatuinen. Se avaa monia mahdollisuuksia äänenlaadun ja kuuntelukokemuksen parantamiseksi", sanoo Carsten Olesen, President of Consumer Audio, HARMAN.

Kuulokkeissa on myös mukautuva menlunvaimennus, joka tekee mittauksia yli 50 000 kertaa sekunnissa mukautuen ympäristön muutoksiin ja kompensoiden äänivuodot.


Kuuden mikrofonin luvataan tuottavan selkeää ääntä puheluihin ilman vääristymiä. Kuulokkeiden mukana toimitetaan viisi erikokoista silikonitulppaa ja yksi vaahtomuovinen vaihtotulppapari.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki