AfterDawn logo

Chromecastien valmistus päättyy

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Google julkisti tänään uudenlaisen medialaitteen - Google TV Streamerin. Samalla sen julkaistu tarkoittaa tavallisen Chromecastin siirtymistä historiankirjoihin.

Google kertoo Chromecastien päättymisestä julkaisussaan. Ensimmäinen Chromecast-laite julkaistiin 11 vuotta sitten, ja kävimme Chromecastin historiaa läpi viime vuonna, kun kymmenen vuotta tuli täyteen.

Google kertoo, että 11 vuoden aikana se on myynyt yli 100 miljoonaa Chromecast-laitetta ja nykyiset laitteet ovat saatavilla niin kauan varastoissa riittää tavaraa. Chromecasteille luvataan tuoda päivityksiä jatkossakin.

Googlen mukaan edullisten ja yksinkertaisten Chromecastien aikana teknologia on mennyt merkittävästi eteenpäin ja Google TV Streamer on seuraava askel siinä, kuinka tällainen televisioon kytkettävä laite voi tuoda televisioon enemmän ominaisuuksia.

Google Chromecast with Google TV (HD) hinnat:

Katso kaikkien kauppojen hinnat
hinnat päivitetty 27.9.2024


Google TV Streamer tarjoaa enemmän tehoa ja se toimii mediatoistimen lisäksi älykodin keskuksena.

Chromecast with Google TV 4K-version hinta pyörii tällä hetkellä 60-70 euron tuntumassa ja HD-version saa puolestaan 40 eurolla.

Google Chromecast with Google TV (4K) hinnat:

Katso kaikkien kauppojen hinnat
hinnat päivitetty 27.9.2024


Uuden Google TV Streamerin hinta on 119 euroa ja se saapuu kauppoihin 24. syyskuuta.


Pienikokoiset TV-tikut eivät kokonaan markkinoilta poistu, sillä muilta valmistajilta näitä löytyy toistaiseksi. Esimerkiksi hiljattain Suomessa saataville tuli Strongin laite.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki