AfterDawn logo

OnePlus Nord Buds 3 Prot tuottavat vakuuttavaa bassoa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

OnePlus julkisti tänään neljä tuotetta eli puhelimen, tabletin, kellon ja myös Nord Buds 3 Pro -kuulokkeet.

Ulkoisesti kuulokkeet näyttävät pitkälti samalta kuin mitkä tahansa muutkin langattomat nappikuulokkeet. OnePlussan mukaan nämä napit on suunnattu nuorille, teknologiasta kiinnostuneille käyttäjille, jotka etsivät hyvän hinta-laatusuhteen kuulokkeita melunvaimennuksella ja laadukkaalla äänentoistolla.

Kuulokkeissa on jopa 49 dB:n melunvaimennus ja laajan, 4 000 Hz:n taajuusalueen ansiosta kuulokkeet käsittelevät kaikkea matalaäänisestä liikenteestä korkeisiin soitinääniin ja vaimentavat ne taustalta pois.

Vaihtoehtona löytyy myös läpikuuluvuustila, joka sallii ulkopuolisen äänen tulla läpi.


Ääni tuotetaan 12,4 millimetrin elementeillä. Äänen osalta merkittävintä on OnePlussan lippulaivakuulokkeista tutun BassWave 2.0 -teknologian käyttö, joka hienosäätää bassotaajuuksia luodakseen syvän ja matalan tason
säilyttäen samalla selkeyden ja tarkkuuden.

OnePlussan Master EQ löytyy myös Nord Buds 3 Prosta. Mukana on kolme erilaista tilaa – Balanced, Serenade ja Bass.

Toistoaika yltää jopa 12 tuntiin yhdellä latauksella ilman melunvaimennusta. Akun käyttöaika on jopa 20 tuntia, kun sitä käytetään latauskotelon kanssa vastameluominaisuuden ollessa päällä. Lisäksi pikalataus mahdollistaa 11 tunnin kuunteluajan vain 10 minuutin latauksella.

Kuulokkeissa on IP55-luokitus ja Bluetooth 5.4 -yhteys. Dual Connection mahdollistaa helpon laitteiden yhdistämisen. Android-käyttäjille Google Fast Pair tuo käyttömukavuutta laitteiden pariliitoksella.

OnePlus Nord Buds 3 Pro tulee Suomessa saataville heti lanseerauksen jälkeen 79 euron suositushintaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki