AfterDawn logo

Galaxy Ring -älysormus julkaistiin - Suomessa saataville joskus myöhemmin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung on jo useamman kuukauden ajan vihjaillut Galaxy Ring -älysormuksesta, mutta nyt Unpacked -tilaisuudessa se on julkaistu virallisesti.

Galaxy Ring maksaa 399 dollaria, ja se tulee saataville valituille markkinoille nyt, mutta esimerkiksi Suomessa sormus ei vielä tule saataville. Saatavuus ilmoitetaan Suomen osalta myöhemmin.

Galaxy Ring haastaa etenkin Ouran sormukset, mutta Samsungin älysormus ei vaadi kuukausimaksullista tilausta. Samsungin sormus toimii kuitenkin vain Samsungin älypuhelimilla, ja hyödyntää Samsung Health -sovellusta.

Samsungin mukaan Galaxy Ring tuo mukanaan yksinkertaisen lähestymistavan jokapäiväiseen hyvinvointiin. Ympäri vuorokauden tapahtuvaan terveydenseurantaan suunniteltu Galaxy Ring on kevyt, vain 2,3 grammasta 3,0 grammaan.

Paino riippuu koosta, joita on tarjolla 9 erilaista.

Titaania hyödyntävä sormus on saanut 10ATM-luokan vesitiiviyden, ja akunkesto yltää jopa seitsemään päivään. Sormuksen latausalusta sisältää oman akun, jolla sormus latautuu täyteen useita kertoja.


Sormus seuraa esimerkiksi sykettä ja unta. Sleep Score -ominaisuuden ja kuorsausanalyysin lisäksi uudet unta mittaavat toiminnot, kuten unen aikaista liikkumista, nukahtamisaikaa sekä sydämen sykettä ja hengitystiheyttä mittaavat toiminnot antavat yksityiskohtaisen ja tarkan analyysin unen laadusta.

Energy Score -toiminto laskee käyttäjän henkistä ja fyysistä tilaa neljällä mittarilla, joita ovat nukkuminen, aktiivisuus, unisyke ja unisykevaihtelu.

Naisille on tarjolla Cycle Tracking -ominaisuus kuukautiskierron seurantaa yön yli tapahtuvan ihon lämpötilamittauksen avulla.

Galaxy Ring tunnistaa automaattisesti kävelyn ja juoksun, ja myös muistuttaa kuntoilusta, jos liikkumista ei ole tullut tehtyä riittävästi.

Galaxy Ringiä voi käyttää yksinään, mutta esimerkiksi uusien Galaxy Watch -älykellojen kanssa saa itsestään vieläkin tarkempaa tietoa.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki