AfterDawn logo

Samsungin tuleva Galaxy Ring -älysormus integroidaan tiiviisti muiden Galaxy-laitteiden ja -palvelujen ekosysteemiin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung antoi Galaxy Unpacked -tapahtumassaan tammikuussa esimakua tulevasta älysormuksestaan ja nyt MWC-messujen aikana yhtiö on paljastanut lisää tietoa laitteesta.

Galaxy Unpacked -tilaisuudessa Samsung paljasti älysormuksen nimen, joka on Galaxy Ring. Nyt sormuksesta on julkaistu virallisia kuvia ja muutamia tietoja.

Samsungin mukaan Galaxy Ring yksinkertaistaa jokapäiväistä hyvinvointia sekä tukee älykkäämpää ja terveellisempää elämää yhdistetyn digitaalisen hyvinvointialustan - Samsung Healthin - avulla.

Sormus tullaan integroimaan tiiviisti Galaxy-laitteiden ja -palvelujen ekosysteemiin eli parhaan hyödyn siitä saa, kun käytössä on muitakin Samsungin laitteita. Sormus esimerkiksi toimii hyvin yhteen Samsungin älykellon kanssa, vaikkakin osittain nämä seuraavat samoja toimintoja. Tarkkoja tietoja kuitenkaan vielä asian suhteen ei paljastettu.

Sormus seuraa sensoreiden avulla ainakin unta, sykettä ja liikettä. Samsung tekee yhteistyötä Natural Cyclesin kanssa älykellojen osalta ja tämä yhteistyö jatkuu myös Ringin kohdalla. Tämän myötä Ring kykenee seuraamaan kuukautiskiertoa.


Samsung esitteli myös tulevia hyvinvointiominaisuuksia. My Vitality Score koostaa personoituja hyvinvointitietoja, jotka perustuvat useisiin tekijöihin, kuten uneen, aktiivisuuteen, sydämensykkeeseen ja sykevälivaihteluun. Booster Card puolestaan auttaa tekemään jokaisesta päivästä terveellisemmän seuraamalla ennalta asetettuja tavoitteita ja tarjoamalla toimintaa ohjaavaa tietoa.

Samsungin Vitality Score -ominaisuus Health-sovelluksessa

Kumpaakin ominaisuutta voidaan käyttää Galaxy Ringin kanssa, mutta My Vitality Score tulee myös Galaxy Watch 6 -älykellon omaavien käyttöön. Ominaisuudet tulevat saataville myöhemmin vuoden 2024 aikana Samsungin Health -sovellukseen.

The Vergen mukaan sormuksesta löytyy kolme eri värivaihtoehtoa, jotka ovat hopea, musta ja kulta. Sormuksen kuvaillaan olevan kevyt, ja sormuksesta löytyy useita eri kokovaihtoehtoja.

Galaxy Ring henkilön sormessa

Galaxy Ring julkaistaan virallisesti myöhemmin tänä vuonna.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki