AfterDawn logo

Ultimate Earsilta jälleen uusi Boom-kaiutin ja vanhat saivat päivitystä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Logitechin omistama Ultimate Ears julkisti uuden Everboom-kaiuttimen ja vanhemmat mallit saivat päivitystä ominaisuuksiin ja materiaaleihin. Yhteensä brändiltä löytyy nyt kuusi erilaista Boom-kaiutinta.

Everboom sisältää muista malleista tuttuja ominaisuuksia. Ovaalin muotoinen kaiutin toistaa ääntä 360 asteen säteellä. Se on myös vesi- ja pölytiivis IP67-luokituksen mukaisesti ja laite myös kelluu vedessä.

Se on myös helppo kuljettaa kaiuttimen kiinnityshakasen ansiosta, joten kaiuttimen voi ottaa mukaan vaikkapa rannalle. Tarkkuusviritetyt elementit toistavat iskeviä ja kirkkaita keski- ja ylä-ääniä sekä syviä bassotaajuuksia. Ulkokäytössä lisätehoa soittoon voi tuoda Outdoor Boost -toiminnolla, joka korostaa alataajuuksia ja optimoi soittoa ulkotiloissa.

Bluetooth-yhteydellä langattomasti toimiva kaiutin toistaa musiikkia jopa 20 tuntia. NFC-ominaisuudella Android-puhelimeen voi nopeasti toteuttaa yhteyden.

Everboom kasaa 279 euroa, ja sijoittuu viime vuoden Epicboom-kaiuttimen alapuolelle.


Uuden kaiuttimen lisäksi Ultimate Ears päivitti Wonderboom 4-, Boom 4- ja Megaboom 4-kaiuttimet uusilla värisävyillä. Yhteistä kaikissa kaiuttimissa on sataprosenttinen kierrätysmateriaali kangaspinnoitteissa sekä nyt myös USB-C-latausliitäntä.

Lisäksi Boom 4 ja Megaboom 4 ovat saaneet entistä tehokkaamman bassoelementin, mikä takaa aiempaa jykevämmän äänentoiston.

Wonderboom 4 -malliin on puolestaan tuotu erillinen podcast-kuuntelutila, joka korostaa puheäänen selkeyttä.

Myös kaiuttimien hallintaan käytettävä UE | BOOM -sovellus on päivittynyt, jonka ansiosta puhelinta ja kaiutinta voidaan käyttää yhdessä megafonin tapaan.

Kaikissa kaiuttimissa hyödynnetään paljon kierrästysmuovia. Esimerkiksi uudessa Everboomissa kierrätysmuovia vähintään 58 prosenttia.

Ultimate Ears Everboom, Wonderboom 4, Boom 4 ja Megaboom 4 ovat nyt saatavilla useilla eri värivaihtoehdoilla 279, 99, 149 ja 199 euron kuluttajahinnoin.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki