AfterDawn logo

YouTube Premium -käyttäjät voivat nyt ottaa käyttöön uudistuneen katselusivun

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

YouTube testaa parhaillaan uutta katselusivua tietokoneella, jota nyt maksullisen YouTube Premiumin omaavat voivat halutessaan kokeilla.

Premium-jäsenet voivat ottaa uuden sivun käyttöön youtube.com/new -sivulla. "Uudistunut katselusivu" on saataville 1. heinäkuuta saakka, jonka jälkeen se tulee mahdollisesti pysyvästi käyttöön kaikilla.

"Uudelta katselusivulta löydät helpommin aiheeseen liittyvää sisältöä ja voit osallistua kommentointiin entistä vaivattomammin", YouTube kertoo.

Uudella katselusivulla kommentit, videon kuvaus ja muut tiedot on siirretty oikeaan reunaan. Ehdotukset muista videoista puolestaan sijaitsevat heti toistuvan videon alapuolella.

YouTuben uudistunut katselusivu tietokoneella. Toistuvan videon alapuolella on ehdotuksia muista videoista ja kommentit sijaitsevat oikeassa reunassa palkkina

Teatteritilassa videon kuvaus ja kommentit ovat vierekkäisinä pieninä palkkeina videon alapuolella ja klikatessa esimerkiksi kommentteja, ne avautuvat toistuvat videon oikeaan reunaan.


Koko näytöllä katsellessa voi edelleen rullata alaspäin, kun video toistuu ja kommentit voi tällöin avata näytölle toistuvan videon vierelle.

YouTuben uudistunut katselusivu koko näytöllä, kommentit oikeassa reunassa toistuvan videon vierellä

YouTube pyytää jättämään uudesta katselusivusta palautetta.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki