AfterDawn logo

Max -suoratoistopalvelu avautui Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Aiemmin ilmoitetun mukaisesti HBO Max -palvelu on korvattu uudella Max -suoratoistopalvelulla. Max otettiin Suomessa käyttöön tiistaina 21.5.2024.

Max sisältää samat sisällöt kuin HBO Max, mutta luvassa on myös uuttakin. Maxin kautta voi esimerkiksi katsella urheilua lisäpalvelun avulla.

Tilausvaihtoehtoja Maxissa on kolme: Basic (mainoksilla) 5,99 €/kk, Standard 9,99 €/kk ja Premium 13,99 €/kk. Sports-lisäpalvelu maksaa 5 €/kk.

Mikäli käytössäsi on HBO Maxin pysyvä alennus, se pysyy voimassa Maxissa. Jatkossa Maxissa tilaus on keskimmäinen eli Standard.

Tilaus mahdollistaa palvelun katselun 1080p eli FullHD -tarkkuudella. 4K-tarkkuuden katselu vaatii siis päivittämistä kalliimpaan tilausmuotoon.

Pysyvä alennus kuitenkin poistuu voimasta, jos päivität kalliimpaan vaihtoehtoon.


Käyttäjien tulee asentaa laitteilleen uusi Max-sovellus, sillä vanha ei päivity automaattisesti. Android-laitteille sen saa asennettua Google Playsta ja Applen laitteille App Storesta.

Myös esimerkiksi Android TV- ja Apple TV-laitteille tulee asentaa uusi sovellus, mutta tietyissä kohdissa vanhaa HBO Max -sovellus voi edelleen käyttää. Esimerkiksi Elisa kertoo, että Elisa Viihde Premium ja Classic -digibokseilla voit katsella Maxin sisältöjä HBO Nordicin kautta.

Selaimella sisältö katsellaan osoitteessa Max.com.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki