AfterDawn logo

HBO Maxista tulossa Max toukokuussa - luvassa muutoksia tilauksiin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

HBO Nordic on tänään kertonut, että HBO Maxin nimi vaihtuu Suomessa toukokuussa.

Toukokuussa palvelu tunnetaan nimellä Max. Kyseinen nimenmuutos on jo toteutettu joissakin maissa aiemmin. Muutoksen taustalla on HBO Maxin ja Discovery+:n yhdistyminen.

HBO Maxista tulee Max 21.5.2024. Jatkossa palvelua voi käyttää osoitteessa max.com.

Maxin sivuilla kerrotaan, että Max tuo yhteen kaikki suosikit HBO Maxilta, kuten Warner Bros., Cartoon Network ja DC-universum. Lisäksi Max sisältää liveurheilua ja kanavia, kuten TV5, Discovery ja TLC. Lisäksi näet Pariisin olympialaiset 2024 kokonaan kaikilla Max-tilauksilla.

Muutoksen myötä palvelun tilauksiin on luvassa muutoksia.

Tarjolle tulee kolme vaihtoehtoa, jotka ovat Basic (mainoksilla), Standard ja Premium.

Basic (mainoksilla) tarjoaa mahdollisuuden katsella kahdella laitteella yhtä aikaa ja se tarjoaa Full HD -tarkkuuden. Standard ei sisällä mainoksia ja sen avulla saa käyttöön jopa 30 latausta ilman nettiyhteyttä.


Paras vaihtoehto on Premium. Siinä on 4K UHD -kuva ja Dolby Atmos. Sisältöä voi katsella neljällä laitteella samanaikaisesti ja tilauksen avulla saa jopa 100 latausta ilman nettiyhteyttä.

Jos tilauksessa on kanavia ja livesisältöä, niissä on mainoksia. Basic (mainoksilla) ei sisällä kaikkea. Tallenteissa voi näkyä sponsoroitua sisältöä ja tuotesijoittelua, Max kertoo.

Lisäksi valittavaksi tulee uusi urheiluun keskittyvä lisäpalvelu, jonka voi lisätä mihin tahansa perustilaukseen.

Lisäpalvelu sisältää Eurosport 1- ja Eurosport 2 -kanavat. Näiden kautta näkee esimerkiksi pyöräilyä, tennistä ja Ranskan ympäriajon.

Max ei vielä ole kertonut hintatietoja.

"Jos olet tilannut HBO Maxin sovelluskaupasta tai suoraan meiltä (osoitteesta HBOMax.com), kerromme lisätietoja hinnoista lähempänä Maxin lanseerausta", ohjekeskuksessa kerrotaan.

Yksi mielenkiintoinen asia hinnoissa on se, että mitä tapahtuu HBO Maxin "Pysyvä 50% alennus" -tilaukselle. Itselle ei ainakaan vielä sähköpostitse kerrottu, jatkuuko tämä käyttäjien saatavilla, vaikka palvelu muuttuu.

Muutoksen myötä palvelu saa joitakin parannuksia. Luvassa on esimerkiksi parempi suorituskyky, uudistunut yksilöinti ja kehittynyt hakutoiminto sekä näppärämpi sisäänkirjautuminen ja käyttökokemus.

HBO Maxin profiilit, katseluhistoria ja asetukset ovat käytettävissä myös Maxissa, mutta suosikkisarjat- ja elokuvat käyttäjän tulee itse lisätä Maxiin palvelun julkaisun jälkeen.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.