AfterDawn logo

Gigantti toi Oura-älysormuksen saataville

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Suomalainen älysormuksista tunnettu Oura aloitti yhteistyön Pohjoismaiden suurimman elektroniikkaketju Elkjøpin kanssa. Suomessa Gigantti on osa Elkjøp-konsernia.

Oura-sormuksen kaikki mallit ja koot ovat 13.5. alkaen saatavilla yli 100 Elkjøpin myymälässä ja nettikaupassa Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Suomessa Vantaan Tammiston Giganttiin rakentuu Pohjoismaiden ainoana myymälänä Oura-osasto. Tammiston Gigantissa asiakkailla on mahdollista tutustua Ouraan ja yrityksen historiaan paremmin videoiden ja tietoiskujen avulla.

"ŌURA perustettiin Suomessa, joten vähittäiskauppoihin laajentuminen Pohjoismaissa on jännittävä ja merkityksellinen askel brändille", sanoo Doug Sweeney, ŌURAn markkinointijohtaja. "Elkjøpin asiakkaat ovat uusien teknologioiden varhaisia omaksujia, joten olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Elkjøpin kanssa ja esitellä yhä useammille ihmisille ŌURAn hyvinvointia muuttavan voiman."

Kolmannen sukupolven Oura-älysormuksesta löytyy eri versioita. Hinnat alkavat Heritage-versioissa 339 eurosta ja Horizon-malleissa 412 eurosta.


Yhteistyön myötä asiakkaat voivat ensimmäistä kertaa sovittaa sormusta ennen ostamista. Tarjolla on myös 10 euron sovitussetti, jonka ostajat saavat takaisin 10 euron alennuskoodin itse sormuksen hankkimiseen.

"Asiakkaamme etsivät enenevissä määrin erilaisia tapoja käyttää teknologiaa erityisesti terveytensä ja hyvinvointinsa parantamiseksi", sanoo Hans Trolläng, Elkjøpin kaupallinen johtaja. "ŌURA on vakiinnuttanut asemansa terveyskäyttöön suunnatun, puettavan teknologian johtavana toimijana, ja olemme innoissamme voidessamme olla yrityksen ensimmäinen laajamittainen kivijalkakumppani Pohjoismaissa."

Oura-sormuksella voi seurata muun muassa unta, aktiivisuutta, stressiä, sydämen terveyttä, kuukautiskiertoa ja se osaa tunnistaa sairauden saapumisen. Tarkempia tietoja varten tulee myös hankkia 5,99 euroa kuukaudessa maksava jäsenyys.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki