AfterDawn logo

Dreame X40 Ultra robotti-imuri nyt myynnissä - 1399 euron robotissa on erittäin tehokas imuteho ja nurkat puhdistava sivuharja

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Uutisoimme eilen Roborockin huippurobotista, joka tukee Suomessa saataville 14. toukokuuta. Kyseessä on lippulaivamalli, jonka hinta on peräti 1499 euroa.

Samoihin aikoihin myyntiin on tullut myös Dreamen uutuus, X40 Ultra. Tämäkin on hintava laite, sillä tämän robotin saa itselleen 1399 eurolla.

Roborockin ja Dreamen uutuudet sisältävät samoja ominaisuuksia. Kumpaankin on esimerkiksi lisätty sivuharja, jonka ideana on puhdistaa kodin nurkat.

X40 Ultra on tehokas, sillä siinä on 12 000 Pa:n imuteho. Roborockin S8 MaxV Ultra jää hieman jälkeen 10 000 pascalin imuteholla.

X40 Ultra osaa myös mopata. Pohjassa on kaksi pyörivää moppia, joista toinen myös liikkuu hieman sivuttain, jotta nurkat myös puhdistuvat. Matot pysyvät suojassa, sillä mopit nousevat automaattisesti 10,5 mm:n korkeudelle, kun laite menee matolle.


Mukana toimitetaan suuri asema, jossa on 3,2 litran pölypussi, 4,5 litran puhtaan veden ja 4 litran käytetyn veden säiliöt. Asema tyhjentää imurin automaattisesti sekä puhdistaa kuumalla vedellä ja kuivaa kuumalla ilmalla robotin mopit.

X40 Ultra tarjoaa 200 minuutin käyttöajan 6400 mAh litiumioniakun ansiosta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki