AfterDawn logo

S-ryhmän robokuljetustarjonta laajenee - Salo, Karkkila, Somero ja Lohja saivat kuljetusrobotit

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Vuosi sitten S-ryhmä otti usealla paikkakunnalla käyttöön Starship Technologiesin kuljetusrobotit. Robottien tarjonta kasvaa tasaisesti, sillä nyt Suur-Seudun Osuuskauppa SSO tuo robotit saataville uusille alueille.

SSO aloitti viime vuoden joulukuussa ruoan robokuljetukset Lohjalla Sale Hiidensalmella. Nyt robokuljetustarjonta laajenee, kun S-market Karkkila, S-market Somero, Salon alueella S-market Tupuri ja Sale Hermanni, sekä Lohjalla Sale Perttilä ja S-market Tynninharju saavat omat kuljetusrobottinsa. Robotit otetaan käyttöön tiistaina 30.4.2024 klo 10.00 alkaen.

"Olemme iloisia, että voimme laajentaa robokuljetusten tarjontaamme. Onhan tämä ympäristöystävällinen ja innovatiivinen, uudenlainen palvelu. Monet kyllä tunnistavat robotit entuudestaan jo esimerkiksi sosiaalisesta mediasta ja ovathan ne aika sympaattisia ja hauskoja ilmestyksiä katukuvassa", kertoo toimialajohtaja Heikki Vottonen.

Robokuljetuksen saa valittua, kun ostokset tilaa S-kaupat mobiilisovelluksesta.


Robottien toimintasäde on jopa kolme kilometriä toimipaikasta, ja tilaukset tulevat tunnin sisällä asiakkaan luo.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki